Επτά αφίξεις παικτών περιμένει ο Άκης Μάντζιος

Επτά αφίξεις παικτών περιμένει ο Άκης Μάντζιος

Επτά αφίξεις παικτών περιμένει ο Άκης Μάντζιος

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα αναμένεται να ενσωματωθεί σήμερα (21/6) στην αποστολή του Άρη μαζί με ακόμη έξι ποδοσφαιριστές.

Στον Ρουμάνο αμυντικό δόθηκε επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Αυτή ολοκληρώθηκε και σήμερα (21/6) θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη στα 3-5 Πηγάδια μαζί με ακόμη έξι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και οι Μαρμαρίδης-Τσαγκαλίδης, εκ των οποίων οι τέσσερις προέρχονται από την Κ19. Έτσι θα αυξηθεί και ο διαθέσιμος αριθμός των ποδοσφαιριστών ο οποίος αυτή τη στιγμή (συμπεριλαμβανομένων των τερματοφυλάκων αλλά και των Λίντσεϊ Ροζ, Τζέιμς Τζέγκο οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα) είναι 19.

Στη διάρκεια της ημέρας θα καθοριστεί και το πρόγραμμα επιστροφής του Λούκας Σάσα στη Θεσσαλονίκη καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος προβλέπεται να υποβληθεί σε νέο τεστ COVID 19 κι εφόσον αυτό είναι αρνητικό, αυτομάτως θα μπορέσει να ταξιδέψει. Στο αισιόδοξο σενάριο, ο Λούκας Σάσα θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες ούτως ώστε να μεταβεί απευθείας στα 3-5 Πηγάδια και να προλάβει δύο προπονήσεις, πριν η αποστολή αναχωρήσει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα