Παναθηναϊκός: Μόνο με την ρήτρα φεύγει ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Μόνο με την ρήτρα φεύγει ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Μόνο με την ρήτρα φεύγει ο Χατζηγιοβάνης

bet365

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη ενώ δεν συζητά προτάσεις κάτω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ!

Η Αλτάι μπορεί μετά την απόρριψη της πρώτης πρότασης από τον Παναθηναϊκό για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, να σκέφτεται να επανέλθει για την απόκτηση του Έλληνα εξτρέμ, ωστόσο τα δεδομένα για τον τούρκικο σύλλογο και για κάθε ενδιαφερόμενο είναι τα εξής:

  • Μέχρι την αναχώρηση της αποστολής του Τριφυλλιού για την Ολλανδία στις 18 Ιουλίου, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Ο διεθνής άσος αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει κατά την αξιολόγησή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον θεωρεί σημαντικό κομμάτι του παζλ. Για αυτό και θα του προταθεί νέα σύμβαση με αυξημένες απολαβές.
  • Στην συμφωνία των δύο πλευρών το φθινόπωρο του 2019, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης είχαν κάνει μια συμφωνία κυρίων για το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη. Υπάρχει λοιπόν μια άτυπη ρήτρα, η οποία αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.
  • Από την στιγμή που το κλαμπ θεωρεί σημαντικό τον ποδοσφαιριστή, δεν σκοπεύει να συζητήσει καμία πρόταση που να μην φτάσει στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ ή έστω με ένα ποσό κοντά πολύ κοντά σε αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα