Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αλτάι για Χατζηγιοβάνη!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αλτάι για Χατζηγιοβάνη!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Αλτάι για Χατζηγιοβάνη!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είπε «όχι» σε πρόταση της Αλτάι για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος θα ανανεώσει άμεσα με το «τριφύλλι». Μόνο με τεράστια προσφορά, συζητούν οι «πράσινοι».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει στα βασικά του πλάνα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και αυτό έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρο με την «πόρτα» που έριξε ο Παναθηναϊκός στην Αλτάι! Ο τούρκικος σύλλογος που «ανέβηκε» φέτος στην πρώτη κατηγορία, έκανε πρόταση αγοράς για τον διεθνή εξτρέμ. Το «τριφύλλι» δεν μπήκε καν στην διαδικασία να την συζητήσει, καθώς εκτός των άλλων δεν αντανακλούσε στην χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται άμεσα να καθίσει στο τραπέζι με την πλευρά του Χατζηγιοβάνη, ώστε ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιό του με αυξημένες απολαβές. Η υπάρχουσα σύμβαση λήγει το επόμενο καλοκαίρι και αξίζει να σημειώσουμε πως οι «πράσινοι» θα συζητούσαν το ενδεχόμενο παραχώρησης του 24χρονου εξτρέμ μόνο αν το ποσό είναι μεγάλο και πλησιάζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα