Εξετάζει Βασιλαντωνόπουλο ο Ατρόμητος

Εξετάζει Βασιλαντωνόπουλο ο Ατρόμητος

Μάκης Σταθάτος
Εξετάζει Βασιλαντωνόπουλο ο Ατρόμητος

bet365

Την περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου παρακολουθούν στον Ατρόμητο για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ατρόμητο και μία από τις θέσεις που αποτελούν προτεραιότητα είναι αυτή του δεξιού μπακ χαφ. Ένας από τους παίκτες που παρακολουθούν οι Περιστεριώτες είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε στο ενεργητικό του 22 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλο συμπαίκτη του που έπαιζε στην ίδια θέση.

Ο Βασιλαντωνόπουλος άνηκε στην ΑΕΚ από το 2015 όταν και αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης ως ελεύθερος. Στην πρώτη του σεζόν στην Ένωση κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές και έκτοτε ακολούθησαν δανεισμοί στη Βέροια (2016-17), διετής δανεισμός στη Λαμία (2017-2019), αλλά και ένας εξάμηνος δανεισμός πέρυσι, στην Γκόρνικ Ζάρμπζε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Εκτός από την περίπτωση του Βασιλαντωνόπουλου, στον Ατρόμητο έχουν στα υπόψιν και τον Γιάννη Μασούρα, αλλά μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα