Πως η Έβερτον επηρέασε τη μεταγραφή του Σεμέδο στη Ρόμα

Πως η Έβερτον επηρέασε τη μεταγραφή του Σεμέδο στη Ρόμα

Πως η Έβερτον επηρέασε τη μεταγραφή του Σεμέδο στη Ρόμα

bet365

Η Έβερτον έκανε προ ημερών διερευνητικές κινήσεις για να πάρει τον Σμόλινγκ από τη Ρόμα με τους Ιταλούς να θέλουν αυτήν την πώληση για να πάρουν τον Σεμέδο!

Και όμως αυτές τις ημέρες δεν ήταν μόνο ο Σα και ο Καμαρά που είχαν τις μεταγραφικές διεργασίες τους. Ήταν και ο Σεμέδο με ζήτηση και στην Ιταλία. Ποιές είναι λοιπόν οι πληροφορίες για τον Πορτογάλο μπακ;

Πως σε αυτήν την περίοδο και αυτός είχε πλησιάσει κοντά στην παραχώρησή του και πιθανώς να ήταν η Ρόμα εκείνη που θα τον έκλεινε. Με ποιον τρόπο; Με μία μεταγραφική κίνηση από την Έβερτον που ήθελε να πάρει τον Σμόλινγκ από τους Ιταλούς και με τα χρήματα της προσθήκης αυτής θα γινόταν η μεταγραφή του Σεμέδο.

Αυτή τη στιγμή πάντως διαφαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει η μεταγραφή του Σεμέδο. Πιθανώς η μεταγραφή του να πάει για Αύγουστο. Όμως οι μεταγραφικές... ζυμώσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο είναι διαρκείς και τίποτα δεν αποκλείεται.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα