«Στη λίστα της Ρόμα ο Ρούμπεν Σεμέδο»

«Στη λίστα της Ρόμα ο Ρούμπεν Σεμέδο»

bet365

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, ισχυρίζεται ότι η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο γενικός διευθυντής των «τζαλορόσι», Τιάγκο Πίντο, ήθελε τον στόπερ του Ολυμπιακού και στη Μπενφίκα.

Μετά τον Ζοζέ Σα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπαίνει στο «μάτι» της Ρόμα με βάση το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Νικολό Σίρα, ο οποίος ειδικεύεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ. Πρόκειται για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος εξετάζεται από τους «τζαλορόσι».

Παρεμπιπτόντως, ο γενικός διευθυντής των «τζαλορόσι», Τιάγκο Πίντο, ήθελε να πάρει στη Μπενφίκα τον Σεμέδο πέρυσι το καλοκαίρι, πριν ακόμη αφήσει τους «αετούς» για την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο 27χρονος Πορτογάλος στόπερ των «ερυθρόλευκων» έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 και εφέτος έχει κάνει 41 συμμετοχές. Συνολικά με τους πρωταθλητές έχει παίξει σε 86 ματς, ενώ έχει σημειώσει έξι γκολ.

Η Ρόμα μετά την εξάρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League αιφνιδίασε ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική της ηγεσίας, από το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Την Κυριακή (9/5) η Ρόμα νίκησε 5-0 την Κροτόνε και μετά από 35 παιχνίδια βρίσκεται στην 7η θέση της Serie A, με απολογισμό 17 νίκες, επτά ισοπαλίες και έντεκα ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το “μυαλό” πίσω από την πρόσληψη του Μουρίνιο από την Ρόμα

«Ο Μουρίνιο έχει στη λίστα του τον Σα του Ολυμπιακού»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα