ΑΕΚ: Ατομικό για Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς και Χατζηεμμανουήλ

ΑΕΚ: Ατομικό για Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς και Χατζηεμμανουήλ

ΑΕΚ: Ατομικό για Σβάρνα, Σαμπανάτζοβιτς και Χατζηεμμανουήλ

bet365

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορταριά του Πηλίου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (20/06) περιλάμβανε πρωινή προπόνηση μιας και το απόγευμα, οι παίκτες της ΑΕΚ θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή.

Το πρωί οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, εκτός από τους Στράτο Σβάρνα, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση θα παραμείνει στην Πορταριά μέχρι τις 24 Ιουνίου και στις 27 του μήνα, η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία.

Εκεί θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Ιουλίου. Επί ολλανδικού εδάφους θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά με Φίτεσε, Φέγενορντ, Αντβέρμπ και Κλαμπ Μπριζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα