ΑΕΚ: Εμβολιάστηκε η ομάδα ενόψει πρώτης προπόνησης

ΑΕΚ: Εμβολιάστηκε η ομάδα ενόψει πρώτης προπόνησης

ΑΕΚ: Εμβολιάστηκε η ομάδα ενόψει πρώτης προπόνησης

bet365

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ εμβολιάστηκε και ετοιμάζεται για την πρώτη της προπόνηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το πρωί της Τετάρτης (16/06), ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στην πρώτη συνέντευξη Τύπου, από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, για τα πλάνα του στο «χτίσιμο» της νέας σεζόν και εμφανίστηκε έτοιμος για δουλειά.

Δύο ημέρες πριν ο Σέρβος και οι συνεργάτες του σήκωσαν μανίκια και υποδέχθηκαν τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξετάσεις ενόψει της προετοιμασίας.

Σήμερα (16/06) στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων». Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εμβολιάστηκαν στο κέντρο Ξιφασκίας, ώστε να είναι προστατευμένοι και να αποφευχθούν φαινόμενα κρουσμάτων κορονοϊού.

Οσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ, στις 17 Ιουνίου η αποστολή αναχωρεί για Πήλιο και στις 27 για Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα