ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για την «πρώτη» της Τετάρτης, στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για την «πρώτη» της Τετάρτης, στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για την «πρώτη» της Τετάρτης, στα Σπάτα ο Μιλόγεβιτς

bet365

Από ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησαν να περνούν τη Δευτέρα (14/6) οι παίκτες της ΑΕΚ. Στις 18:00 την Τετάρτη (16/6) η πρώτη προπόνηση, στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο Μιλόγεβιτς.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν μπαίνει η ΑΕΚ, με τους παίκτες σήμερα Δευτέρα (14/6) να ξεκινούν τις ιατρικές εξετάσεις, μαζί με τα τεστ κορονοϊού, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα οριστικοποιήθηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (16/6) στις 18:00, ενώ την επομένη, όπως είναι γνωστό, οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν για το Πήλιο όπου θα λάβει χώρα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 24 Ιουνίου πριν την Ολλανδία.

Την ίδια μέρα, την Τετάρτη στις 12:00 ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα δώσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου (διαδικτυακή) από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και θα αναλύσει τα σχέδιά του για την ΑΕΚ που θέλει να δημιουργήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός πήγε στα Σπάτα μαζί με τους συνεργάτες του. Ο Μιλόγεβιτς είχε τη δυνατότητα για μια πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της επίσημης «πρώτης» την προσεχή Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα