Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω»

Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω»

Σάσα: «Είμαι καλά, σύντομα θα είμαι πίσω»

bet365

Ο Λούκας Σάσα παραμένει στη Βραζιλία καθώς βρέθηκε θετικός στον COVID 19 και μέσω των social media έστειλε μήνυμα επιστροφής.

Ο Λούκας Σάσα απουσίασε από την πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της επόμενης χρονιάς και με μήνυμά του στον λογαριασμό του στα social media έγραψε ότι… «ξέχασα ότι υπάρχει αυτός ο γα… ιός, αλά είμαι καλά χωρίς δυνατά συμπτώματα. Περιμένω να είμαι αρνητικός ξανά ώστε να ταξιδέψω πίσω στην Ελλάδα. Σύντομα θα είμαι πίσω και θα ενσωματωθώ στην ομάδα». Η ακριβής ημερομηνία επιστροφής του Βραζιλιάνου στην Ελλάδα θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των τεστ στο οποίο θα υποβληθεί, αλλά είναι προφανές ότι κινδυνεύει να χάσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα