ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Βασιλαντωνόπουλος

ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Βασιλαντωνόπουλος

ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Βασιλαντωνόπουλος

bet365

Τέλος από την ΑΕΚ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος μένει ελεύθερος καθώς επιθυμεί να βρει ομάδα όπου θα αγωνίζεται βασικός.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου. Το θέμα του 29χρονου δεξιού μπακ παρέμενε ανοικτό καθώς εκκρεμούσε μια τελευταία συζήτηση με τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο ήταν να αποχωρήσει.

Τελικώς ο Βασιλαντωνόπουλος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ένωση και μένει ελεύθερος, καθώς επιθυμεί να βρει ομάδα στην οποία θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Κάτι που στην ΑΕΚ δεν θα ήταν εύκολο από τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού δεξιού μπακ, ενώ υπάρχουν και οι Νταντσένκο και Μπακάκης στο ρόστερ τη δεδομένη στιγμή.

Στην ΑΕΚ είχαν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από την προσφορά του στην τελική ευθεία της σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, η συνεργασία των δύο πλευρών δεν μπορούσε να ανανεωθεί. Ο Βασιλαντωνόπουλος αποχωρεί από την ΑΕΚ έπειτα από έξι χρόνια, πραγματοποιώντας 29 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ, καθώς τις περισσότερες σεζόν αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού σε άλλους συλλόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα