Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Πινακάς

Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Πινακάς

bet365

Ο νεαρός επιθετικός κλείνει και τυπικά στον Ολυμπιακό με το deal να έχει πλέον κλειδώσει. Τι περιλαμβάνει η συμφωνία. Των Δημήτρη Τομαρά και Φώτη Καρακούση.

Ο Ολυμπιακός - και από τη στιγμή που η προοπτική του εξωτερικού δεν θα ήταν όπως την είχε σκεφτεί η πλευρά του παίκτη - είχε εξαρχής το πάνω χέρι για τον Δημήτρη Πινακά. Τον νεαρό επιθετικό της ΑΕΛ.

Τη Δευτέρα οριστικοποιήθηκε πως ο Πινακάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή Ελλάδας. Η τελευταία προσπάθεια των εκπροσώπων του παίκτη ήταν να βρουν μία καλή προσφορά από τη Γερμανία ή μία κρούση που θα μπορούσε να ικανοποιήσει αλλά αυτό δεν συνέβη.

Η προσφορά των Πειραιωτών, όπως είχε διαρρεύσει, ήταν στο 1.5 εκατ. ευρώ συν ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης. Η συμφωνία θα έχει αυτά τα οικονομικά δεδομένα συν δύο παίκτες που θα πάρει από τον Ολυμπιακό η ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού.

Ο 19χρονος Πινακάς είχε πέρυσι 31 αγώνες με 7 γκολ. Μετά την αποχώρηση του Κάιπερς από το ρόστερ και την ένταξη του Πινακά οι φορ των Πειραιωτών θα είναι οι Ελ Αραμπί, Τικίνιο Σοάρες, Χασάν και Πινακάς.

SUPERLEAGUE NEWS FEED