Πουρίτα: «Πρόκληση η Ελλάδα» (vid)

Παίκτης του Βόλου λογίζεται ο Εμιλιάνο Πουρίτα και σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί ως κάτοικος Πανθεσσαλικού. «Η ομάδα σεβάστηκε την επιθυμία μου να συνεχίσω στην Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη αλλαγή και πρόκληση για εμένα και θέλω να βελτιώνομαι», σχολίασε σχετικά σε ΜΜΕ της Αργεντινής.
Οπου και αναρτήθηκε στα social media το βίντεο όπου ο 24χρονος δεξιός μπακ αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην Σαν Μάρτιν Τουκαμάν, μετά το πρόσφατο (10/6) παιχνίδι της με την Χιμνάσια Μεντόσα (0-0). Ο νεαρός πήρε τον λόγο, τους μετέφερε πως θα φύγει και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «η ζωή μου στην ομάδα άλλαξε προς το καλύτερο». Τότε ένας ένας πήγαν και τον αγκάλιασαν.
Con estas palabras, tras el empate en Mendoza, se despidió Emiliano Purita de San Martín 🇦🇹 pic.twitter.com/hMf1pRfhB0
— La Página Ciruja - San Martín de Tucumán #LPC (@LaPaginaCiruja) June 12, 2021
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.