Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον Παναιτωλικό

Γιώργος Ντυμένος
Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον Παναιτωλικό

bet365

Τα «καναρίνια» θα προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού τους και αναμένονται... εκπλήξεις

Στο Αγρίνιο βρίσκεται από σήμερα (12/6) ο Γιάννης Αναστασίου και σταδιακά θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Παναιτωλικό. Το πότε θα ανακοινωθεί προβάλει δευτερεύων και τυπικό, αφού έχει από μέρες συμφωνήσει με τα «καναρίνια».

Στην ομάδα λοιπόν θέτουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος. Βασικά τα «τρέχουν» γιατί οι αποφάσεις προβάλλουν ειλημμένες και αποτελούν απόρροια της περσινής χρονιάς όπου οι «κυανοκίτρινοι»... σώθηκαν στο... παρά ένα. Μία πρώτη «γεύση» αφορά την αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας, όχι βέβαια «χαριστικά» αλλά επειδή ανταποκρίθηκαν στα δύσκολα.

Το βασικότερο όμως είναι πως στους «κυανοκίτρινους» αναμένονται... σαρωτικές αλλαγές και κατά μία πηγή από τα ενδότερα του Emileon λέγεται πως «θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις».

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά όλα συνηγορούν πως θα παρατηρηθούν... σαρωτικές αλλαγές, σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Υπό αυτές τις συνθήκες αν στον Παναιτωλικό φτάσουν σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών θα είναι «φυσιολογικό», με γνώμονα τι έχουν κατά νου να πράξουν. Ευρύτερα αλλαγές αναμένονται σε πολλά επίπεδα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED