Ο Μανωλάς θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι του

Ο Μανωλάς θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι του

Δημήτρης Τομαράς
Ο Μανωλάς θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι του
Ο Έλληνας διεθνής μπακ θα ήθελε να γυρίσει ακόμα και φέτος στο Λιμάνι αλλά δεν εξαρτάται από αυτόν. Θετικό παραμένει του Σιόβα.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει δηλώσει με κάθε τρόπο το πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Η στιγμή όμως αυτή από οικονομικής πλευράς καθιστά δύσκολη οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση. Μπορεί να αφήσει κάποιος ένα... παραθυράκι λόγω της μεγάλης επιθυμίας του διεθνούς μπακ αλλά μέχρι εκεί. Και προφανώς δεν είναι μόνο στο χέρι του.

Ο Μανωλάς είναι πια στα 29 του χρόνια και έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο σε ισχύ στη Νάπολι. Συμβόλαιο με ισχύ έως το 2024 και φυσικά η συνεργασία του με έναν agent όπως ο Ραϊόλα έχει επίσης τη σημασία της. Τη χρονιά που μας πέρασε είχε 33 συμμετοχές.

Λόγω λοιπόν των οικονομικών δεδομένων θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι αλλά μένει να το δούμε. Από την άλλη το θέμα του Δημήτρη Σιόβα είναι και υπαρκτό και πολύ εφικτό αλλά και μπορεί να κλείσει και σύντομα με θετικό τρόπο. Ένας Σιόβας που είχε γεμάτη χρονιά στην Ουέσκα, η οποία όμως έπεσε και λογικά θα αποχωρήσει από εκεί.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα