Συνάντηση Ζαγοράκη-Μπέου

Συνάντηση Ζαγοράκη-Μπέου

Gazzetta team
 Συνάντηση Ζαγοράκη-Μπέου

bet365

Ο πρόεδρος του Βόλου μετέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΟ τις «ενστάσεις» του γιατί μόνο 4 ομάδες της SL1 θα μπορούν να έχουν Β’ ομάδα

Συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη είχε χθες (10/6) ο Αχιλλέας Μπέος, με κύριο θέμα τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/6) στο Βόλο.


Παράλληλα όμως ο Δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ομώνυμης ομάδας εξέφρασε στον πρόεδρο της ΕΠΟ τις «ενστάσεις» του για τη νομοθετική ρύθμιση που προωθείται και αφορά τη συμμετοχή των 4 Β’ ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League 2.


Οι οποίες και αφορούν το γεγονός πως υπό αυτές τις συνθήκες εκ των 14 ομάδων της SL1 μόνο οι 4 θα έχουν δικαίωμα δημιουργίας Β’ ομάδων, αφού το αρχικό πλάνο ήταν εκείνες να τοποθετηθούν στην SL2 και όποια άλλη ήθελε να φτιάξει θα έμπαινε στην FL. Επειδή όμως SL2 και FL θα συγχωνευτούν αυτόματα κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Ετσι με τα τωρινά δεδομένα οι 10 από τις 14 δεν μπορούν να δημιουργήσουν Β’ ομάδα, αφού δεν μπορούν να μπουν στη Γ’ Εθνική επειδή είναι ερασιτεχνική.


Μάλιστα η πλευρά του Βόλου έστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, που κοινοποιήθηκε τους Λευτέρη Αυγενάκη, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα