Ζέρβας: «Μέσα στον επόμενο χρόνο οι μπουλντόζες στην Τούμπα» (vid)

Ζέρβας: «Μέσα στον επόμενο χρόνο οι μπουλντόζες στην Τούμπα» (vid)

Ζέρβας: «Μέσα στον επόμενο χρόνο οι μπουλντόζες στην Τούμπα» (vid)

bet365

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση της Δευτέρας (7/6) ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενημέρωσε τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή και τον γενικό γραμματέα του Ερασιτέχνη, Θανάση Καπετανάκη, αναφορικά με τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

«Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή, ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει προς συζήτηση και υποθέτω προς έγκριση οι πολεοδομικούς όρους, μια τόσο χρονοβόρος διαδικασία, που φτάνει στο τέλος της. Είναι το τελευταίο στάδιο της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα ακολουθήσει», τόνισε ο κ. Ζέρβας μιλώντας την Τρίτη (8/6) στην ΕΡΤ3.

Το αργότερο μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των έργων που αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2022, αφού ολοκληρωθεί και το κομμάτι που αφορά τις μελέτες, «για να μπουν πρώτα ο θεός μέσα στον επόμενο χρόνο οι φαγάνες στην Τούμπα».

Από την στιγμή που θα υπάρχουν οι αδειοδοτήσεις και οι μελέτες τα έργα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένεται να αρχίσουν μέσα στο 2022. «Πιστεύουμε ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουν ξεκινήσει τα έργα στο γήπεδο και το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα, μια μεγάλη κληρονομιά για τον σύλλογο», υποστήριξε ο Θανάσης Καπετανάκης, γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Το προσεχές διάστημα, με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την πορεία των γραφειοκρατικών ζητημάτων προς τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» και βασικό επενδυτή του νέου γηπέδου. «Περιμένουμε να έρθει και να συναντηθούμε μαζί του, για να συζητήσουμε και να μας πει τις δικές του προθέσεις αναφορικά με την πορεία της κατασκευής της Νέας Τούμπας», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα