Η συνάντηση Μάντζιου-Μήτρογλου και το νέο ραντεβού στις 15 Ιουνίου

Η συνάντηση Μάντζιου-Μήτρογλου και το νέο ραντεβού στις 15 Ιουνίου

Η συνάντηση Μάντζιου-Μήτρογλου και το νέο ραντεβού στις 15 Ιουνίου

bet365

Άκης Μάντζιος και Κώστας Μήτρογλου επέλεξαν τον ίδιο προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, συναντήθηκαν τυχαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 15 Ιουνίου, στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη.

Προς τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, το διαζύγιο μεταξύ Άρη και Κώστα Μήτρογλου έμοιαζε αναπόφευκτο. Οι «κίτρινοι» δεν ένιωθαν ικανοποίηση από το επίπεδο προσφοράς του αθλητή αλλά και το αντίστοιχο της ετοιμότητάς του, προφανώς συνυπολόγισαν και το συμβόλαιο αξίας 600.000 ευρώ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο ίδιο διάστημα, ο 33χρονος επιθετικός επίσης εμφανίστηκε προβληματισμένος καθώς ένιωσε ότι δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή επιστροφή στη δράση και κατ’ επέκταση δεν είχε ρόλο στην ομάδα.

Πρόσφατα, το Gazzetta σημείωσε ότι παρά τα όσα έλαβαν χώρα στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, στο μυαλό του Μήτρογλου δεν είναι το διαζύγιο αλλά η παραμονή του στον Άρη. Καθόλου τυχαία, κοινοποιήθηκαν βίντεο από το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησε στο τελευταίο διάστημα, συνδυάζοντας την παραμονή του σε τουριστικό θέρετρο με πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης. Προφανέστατα έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της χρονιάς έχοντας αποφασίσει να παραμείνει στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο ίδιο τουριστικό θέρετρο βρέθηκε και ο Άκης Μάντζιος και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπήρξε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών. Ενδεχομένως αυτή να αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης τους καθώς αυτή δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αυτή η διαπίστωση αναδείχθηκε προς τα τέλη της αγωνιστικής περιόδου όπου οι σχέσεις τους οδηγήθηκαν περισσότερο σε τυπικό επίπεδο, χωρίς να υπάρξει κάποιο επεισόδιο που θα τις οδηγούσε στα άκρα. Φάνηκε όμως ότι οι δύο άνδρες δύσκολα θα συνυπάρξουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει την αξία της η συνάντηση που έγινε στις προηγούμενες ημέρες ως το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης καθώς είναι φανερό πλέον ότι οι πιθανότητες παραμονής του Μήτρογλου είναι συντριπτικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα