Ο Μήτρογλου σκέφτεται την παραμονή του στον Άρη και όχι το διαζύγιο…

Ο Μήτρογλου σκέφτεται την παραμονή του στον Άρη και όχι το διαζύγιο…

Ο Μήτρογλου σκέφτεται την παραμονή του στον Άρη και όχι το διαζύγιο…

bet365

Αν και το σενάριο του διαζυγίου δεν έχει αποσυρθεί από το προσκήνιο, ο Κώστας Μήτρογλου δείχνει ότι έχει περισσότερο στο μυαλό του την παραμονή του στον Άρη.

Όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι Έλληνες… «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», αυτή τη στιγμή το σενάριο της παρουσίας του Κώστα Μήτρογλου στην πρώτη προπόνηση του Άρη με την προσδοκία μιας δεύτερης θητείας στους «κίτρινους» συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Δεν πρόκειται για αλλαγή δεδομένων αλλά για το πιθανότερο ενδεχόμενο βάσει αυτών που επικρατούν σήμερα. Δίχως μάλιστα να μπαίνει στη… συζήτηση το ενδεχόμενο απόρριψης της προσφυγής της ΠΑΕ στο CAS για την ανατροπή της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, όπου σ’ αυτήν την περίπτωση θα αυξηθούν συντριπτικά οι πιθανότητες παραμονής του παίκτη γιατί δεν θα προκύψει ο τρόπος ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 33χρονος επιθετικός βρίσκεται σε τουριστικό θέρετρο της Πελοποννήσου και παράλληλα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης αλλά και φυσικής κατάστασης μαζί με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Η κοινοποίηση βίντεο από το πλάνο των προπονήσεων ενδεχομένως να στοιχειοθετεί και το μήνυμά του ενόψει της επόμενης χρονιάς, την επιθυμίας επιστροφής του στο προσκήνιο έπειτα από ένα (σχεδόν) καταστροφικό 18μηνο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ο τελευταίος χρόνος παραμονής του στη Μαρσέιγ όπου αρχικά είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και στη συνέχεια δεν προπονούνταν με την πρώτη ομάδα, όπως και το εξάμηνο στον Άρη στη διάρκεια του οποίου δεν βρήκε αγωνιστικό ρυθμό με συνέπεια να μην είναι στις βασικές επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Όσο δεν υπάρχει πρόταση, είναι παίκτης του Άρη

Πρόκειται γι’ αυτονόητο συμπέρασμα από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και η αξία αυτού ανέρχεται στο ποσό των 600.000 ευρώ. Προφανώς, ο Άρης δεν θέλει να διαθέσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν προβλέπεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν (σ. σ. οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση βασικού φορ σε περίπτωση που αποκτήσουν τη δυνατότητα των μεταγραφών), αλλά δεν μπορούν παρά να συμβιβαστούν με τη συμφωνία που έκαναν τον περασμένο Γενάρη. Η υπόθεση του Μήτρογλου θα αποκτούσε άλλα δεδομένα σε περίπτωση που προέκυπτε ενδιαφέρον από άλλη ομάδα με οικονομική προσφορά αντίστοιχη του συμβολαίου που έχει στον Άρη, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει στα χέρια του πρόταση αυτού του βεληνεκούς. Γι’ αυτόν τον λόγο προσανατολίζεται στην έναρξη της προετοιμασίας με τους Θεσσαλονικείς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Η αρνητική επίδοση του 20.7% υποχρεώνει τον Άρη να επιλέξει σωστά!

Τα «βαρίδια» και οι λύσεις που του ταιριάζουν

Σάσα στο Gazzetta: «Ηρθε η ώρα για τίτλους»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα