Παναθηναϊκός: Το «ακούει» ο Μπατάγλια

Παναθηναϊκός: Το «ακούει» ο Μπατάγλια

Παναθηναϊκός: Το «ακούει» ο Μπατάγλια

bet365

Η πλευρά του Αργεντινού μέσου βλέπει θετικά την πιθανή προοπτική του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας πως για την ώρα δεν υπάρχει καμία επαφή με το «τριφύλλι».

Ο Ροντρίγκο Μπατάγλια είναι μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, την οποία έχει στα υπ΄όψιν του ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού μέσου με τα χαρακτηριστικά του 29χρονου Αργεντινού άσου, ο οποίος προσφέρει περισσότερο ανασταλτικά και πολύ λιγότερο δημιουργικά.

Η Σπόρτινγκ Λισαβώννας είναι δεδομένο πως έχει ως προτεραιότητα να τον πουλήσει. Τόσο για να βάλει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της μετά τον επιτυχημένο δανεισμό του Μπατάγλια στην Αλαβές, όσο και για να γλιτώσει από το 1.4 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει ετησίως ο παίκτης. Σε δεύτερη φάση τα «λιοντάρια» θα κοίταζαν τον δανεισμό του παίκτη, τον μοναδικό τρόπο που μπορεί να προσεγγίσει την περίπτωση το «τριφύλλι».

Τι λέει το περιβάλλον του διεθνούς μέσου για τα «πράσινα» σενάρια;

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζουν πως αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει ούτε συζήτηση, ούτε διερευνητική επαφή. Παράλληλα, όμως, γινόταν σαφές πως η προοπτική του Παναθηναϊκού μόνο αδιάφορο δεν θα άφηνε τον Μπατάγλια, ο οποίος θέλει πρωτίστως να είναι πρωταγωνιστής, όπου και αν συνεχίσει την καριέρα του. Το οικονομικό βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα