Συνδέουν την ΑΕΚ με Μανγκαλά

Συνδέουν την ΑΕΚ με Μανγκαλά

Gazzetta team
Συνδέουν την ΑΕΚ με Μανγκαλά

bet365

Λογαριασμός στο twitter κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 30χρονο Γάλλο διεθνή στόπερ, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι απασχολεί την Ένωση...

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με κεντρικούς αμυντικούς, αναζητώντας τον στόπερ - ηγέτη και λογαριασμός στο twitter έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Ελιακίμ Μανγκαλά.

Πρόκειται για τον γνωστό 30χρονο Γάλλο διεθνή στόπερ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Βαλένθια καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Τη φετινή σεζόν ο Μανγκαλά μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές με τις «Νυχτερίδες».

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο αμυντικό της Βαλένθια, Ελιακίμ Μανγκαλά», ανέφερε ο λογαριασμός. Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η περίπτωσή του δεν «παίζει» για την ΑΕΚ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα