Ιωνικός: Και Ξανθόπουλος και Κασναφέρης

Ιωνικός: Και Ξανθόπουλος και Κασναφέρης

Ιωνικός: Και Ξανθόπουλος και Κασναφέρης

bet365

Στον Ιωνικό προχωρούν το σχεδιασμό με τη στελέχωση της ομάδας σε όλους τους τομείς!

Τα αδέρφια Τσιριγώτη εστιάζουν προς πάσα κατεύθυνση για να... τρέξουν πολλά θέματα που αφορούν το αγωνιστικό αλλά και το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Εκτός από την παραμονή του Σπανού και την ανανέωση κάποιων συμβολαίων, θα προχωρήσουν στις μεταγραφές. Από εκεί και πέρα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θέλουν να διευθετήσουν θέματα που άπτονται του γηπεδικού. Γι' αυτό και ζητούν από τον Αντιδήμαρχο να σταθεί κι αυτός αρωγός, όπως κάνει κι ο Δήμαρχος. Δηλαδή, σκοπός τους είναι να προχωρήσουν στην κατασκευή του σκεπάστρου, στα τουρνικέ και στο σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου αλλά και στις κάμερες του γηπέδου. Στα προαπαιτούμενα δηλαδή για να βρει η νέα σεζόν τον Ιωνικό στο «σπίτι» του στη Νεάπολη.

Ωστόσο, στην ομάδα, ξέρουν ότι χρειάζεται στελέχωση σε καίριες θέσεις. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, αυτή η εμβληματική μορφή για το σύλλογο της Νίκαιας, που ήταν και στο γήπεδο στον «τελικό» με τον Εργοτέλη θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι... απομακρύνεται το κεφάλαιο «Γιώργος Κασναφέρης». Το θέμα παραμένει «ζεστό» και αν τελικά δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, ο «Κάσνα» θα έχει το ρόλο του γενικού διευθυντή αναλαμβάνοντας το οργανωτικό κομμάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα