Ιωνικός: Οι έξι σίγουροι που ανανεώνουν και το... στέγαστρο

Ιωνικός: Οι έξι σίγουροι που ανανεώνουν και το... στέγαστρο

Ιωνικός: Οι έξι σίγουροι που ανανεώνουν και το... στέγαστρο

bet365

Ποια είναι η 6άδα που θα ανανεώσει στον Ιωνικό; Ποιες άλλες κινήσεις... καίνε το σύλλογο της Νίκαιας;

Ο Ιωνικός επέστρεψε στη Super League Interwetten και πλέον στόχος της οικογένειας Τσιριγώτη δεν είναι άλλος από το να «χτίσει» ένα ρόστερ ικανό για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει πάρει... λευκή επιταγή για να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, οι πρώτοι έξι που αναμένεται να μείνουν στην ομάδα είναι οι: Πλατέλλας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης, Ματσούκας, Μάναλης και Γκοτσούλιας, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα των δύο τερματοφυλάκων, του Κύργια και του Αμπούντ Ομάρ.

Από εκεί και πέρα όμως η διοίκηση καλείται να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να δημιουργηθεί το σκέπαστρο στη θύρα των επισήμων. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε στενές επαφές με το Δήμο, ο οποίος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ολοκληρωθεί άμεσα το πολύ σημαντικό αυτό θέμα, καθώς είναι προαπαιτούμενο για να μπορεί ο Ιωνικός να παίξει στη Νεάπολη στην πρεμιέρα της επιστροφής του στη Super League. Την ίδια ώρα, προχωράει και το θέμα των τουρνικέ, του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και φυσικά το σύστημα των καμερών, αλλά κι αυτό της αρίθμησης των καθισμάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα