Ιωνικός: «Ο Αντιδήμαρχος να πάρει πρωτοβουλίες για τα έργα στο γήπεδο»

Ιωνικός: «Ο Αντιδήμαρχος να πάρει πρωτοβουλίες για τα έργα στο γήπεδο»

bet365

Οι ισχυροί άντρες του Ιωνικού και συγκεκριμένα τα αδέρφια Τσιριγώτη καλούν τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Λεγάκη, να σταθεί κι αυτός αρωγός στην προσπάθειά τους ώστε να γίνουν άμεσα τα βελτιωτικά γήπεδα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Όπως σας γράψαμε, οι άνθρωποι του Ιωνικού... τρέχουν σε πολλά ταμπλό. Εκτός από το σχεδιασμό της ομάδας, στόχος τους είναι να προχωρήσουν και τα έργα που απαιτούνται στο γήπεδο της ομάδας, ώστε η επιστροφή τους στη Super League να τους βρει στο «σπίτι» τους στη Νεάπολη.

Η Δημοτική Αρχή κάνει ό,τι μπορεί για να επιτευχθεί αυτό, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, το ίδιο δεν ισχύει και όσον αφορά στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Λεγάκη.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από το Φθινόπωρο του 2018, όταν η οικογένεια Τσιριγώτη ανέλαβε το τιμόνι της διοικητικής ηγεσίας, έχει δοθεί ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Ένας αγώνας, με οικονομικές υπερβάσεις, θυσίες και σκληρή δουλειά 24 ώρες το 24ωρο. 365 μέρες τον χρόνο. Όλα αυτά, με όραμα να ξαναφέρουμε τον Ιωνικό μας, στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί που ανήκει. Εκεί που προστάζει η Ιστορία του να βρίσκεται.

Ο στόχος επετεύχθη, μέσα από μια ονειρική πορεία τριών συνεχόμενων ανόδων που μας έφερε φέτος ξανά στην Super League – Α’ Εθνική. Η πρόκληση για εμάς όμως, ως οικογένεια Τσιριγώτη και ως ΠΑΕ, είναι μπροστά. Τώρα ξεκινά. Για έναν Ιωνικό ισχυρό, μεγάλο και ανταγωνιστικό, με την ευχή να έχουμε από τη νέα σεζόν, σε αυτή την ιστορική επάνοδο, τη δύναμη μας, τον 12ο παίκτη μας, τον κόσμο μας, δίπλα μας. Στο πλευρό μας. Μέσα στο γήπεδο μας. Στο πλευρό μας θέλουμε και τη Δημοτική Αρχή Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σύσσωμη.

Όπως δίπλα μας βρίσκεται σε ότι χρειαστούμε, οποιαδήποτε στιγμή, ο Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης, δίπλα μας θέλουμε και τους συνεργάτες του. Τους αντιδημάρχους. Όλους. Έτσι ώστε, να τρέξουν άμεσα, το γρηγορότερο, όλες οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν τα βελτιωτικά έργα που απαιτούνται στο γήπεδο της Νεάπολης και να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος. Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, η άμεση υλοποίηση και ολοκλήρωση τον έργων αυτών. Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Λεγάκη να πάρει πρωτοβουλίες, να κινήσει τις διαδικασίες και να ξεκινήσουν το συντομότερο τα έργα. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό για την ομάδα μας, να κολλήσουν τα έργα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να χαθεί υπερ-πολύτιμος χρόνος.

Θα είναι απόλυτα καταστροφικό για την ομάδα μας, να εμποδιστεί η εξέλιξη της και να μην έχει διαθέσιμο το γήπεδο της. Θα είναι απόλυτα καταστροφικό, μια πορεία τριών χρόνων προς την κορυφή, να αμαυρωθεί σε μια Ιστορική στιγμή, τη στιγμή που θα επιστρέφουμε στα μεγάλα σαλόνια, μη έχοντας έτοιμο το γήπεδο μας. Το σπίτι μας».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED