Ο Λίνκολν και η γαλλική αγορά για εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Ο Λίνκολν και η γαλλική αγορά για εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

Ο Λίνκολν και η γαλλική αγορά για εξτρέμ για τον Ολυμπιακό

bet365

Στην Ιβηρική επιμένουν πως ο Ολυμπιακός είναι μες στις ομάδες που έχουν κάνει κρούση για τον μεσοεπιθετικό της Σάντα Κλάρα ενώ το Σαμπιονά παραμένει στο προσκήνιο για λύσεις για εξτρέμ.

Για τον Ολυμπιακό σε σχέση με τους wingers (εξτρέμ) δεν είναι μόνο η περίπτωση Ενταό που... δουλεύει. Μία περίπτωση που δεν έχει κλείσει επειδή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ Ολυμπιακού και Καραγκουμρούκ. Δεν υπάρχει μόνο ο Σενεγαλέζος εξτρέμ στην... ατζέντα του πειραϊκού συλλόγου καθώς χρειάζεται τουλάχιστον έναν ακόμα ακραίο και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Gazzetta η επιδίωξη είναι ο ένας εκ των δύο ακραίων που θα αποκτηθούν να είναι από το... πάνω ράφι.

Στο Λιμάνι έχουν μία λίστα με δέκα και πλέον περιπτώσεις που αξίζουν τον κόπο. Πάντως την Τετάρτη σε Βραζιλία και Πορτογαλία επέμεναν για τον μεσοεπιθετικό Λίνκολν και τους Πειραιώτες και ότι όχι μόνο τους απασχολεί αλλά πως έχουν κάνει και πρόταση για τον παίκτη της Σάντα Κλάρα. Κατά άλλες πηγές μάλιστα υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στην Ελλάδα.

Εκτός από τον Λίνκολν (από τη Σάντα Κλάρα ως γνωστόν οι Πειραιώτες ήθελαν και τον εξτρέμ Κάρλος Τζούνιορ) όμως ο Ολυμπιακός σε σχέση με τους μεσοεπιθετικούς... χτενίζει και τη γαλλική αγορά για δυνατές περιπτώσεις εξτρέμ. Για παίκτες επιπέδου Εμβιλά και για έξυπνες ευκαιρίες. Από Γάλλους εξτρέμ θυμίζουμε πως μες στους στόχους των Πειραιωτών ήταν και ο Ενκουντού της Μπεσίκτας.

Ο Λίνκολν από την άλλη που είναι επιτελικός χαφ (παίζει και σαν δεκάρι) και ακραίος επιθετικός φέτος είχε στην Πορτογαλία χρονιά με 32 ματς και 1 γκολ αλλά και 5 ασίστ. Με ύψος 1.78 ο 22χρονος Βραζιλιάνος παίκτης είναι κυρίως αριστεροπόδαρος με καλή τεχνική αλλά και καλές εκτελέσεις σε στατικές φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα