Ενταό και ένας «Τικίνιο» για τα «φτερά» του Ολυμπιακού

Ενταό και ένας «Τικίνιο» για τα «φτερά» του Ολυμπιακού

Ενταό και ένας «Τικίνιο» για τα «φτερά» του Ολυμπιακού

bet365

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ για τον ικανότατο Αλασάν Ενταό, είναι βέβαιο πως κυνηγά και μια δεύτερη λύση για τη θέση του εξτρέμ, αλλά ένα μεγαλύτερο όνομα, μια πιο έτοιμη και πιο δαπανηρή περίπτωση.

Μετά τη μεταγραφή του Τικίνιο, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το βάρος στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να διαπραγματεύονται με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ για τον Αλασάν Ενταό (η επίσημη πρόταση για τον 24χρονο Σενεγαλέζο έγινε την Τρίτη 1/6), αλλά όπως έχετε ήδη διαβάσει εδώ και καιρό, οι πρωταθλητές δεν θα κινηθούν μονάχα για έναν ακραίο επιθετικό, αλλά για δύο. Ανεξάρτητα από το αν αποκτηθεί τελικά ο Ενταό, η πρόθεση της διοίκησης, σε συνδυασμό πάντα με την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, είναι να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ένας ποδοσφαιριστής πιο... φτασμένος. Ένα καλύτερο όνομα. Ένας πιο έμπειρος εξτρέμ.

Όλο το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού δουλεύει προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο επικεφαλής Φρανσουά Μοντεστό, ο συνεργάτης του Γιαζίντ Μανσουρί, ο οποίος μάλιστα προ ημερών έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό U19, και ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο. Ο στόχος είναι να γίνει μεταγραφή ενός εξτρέμ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις στην επίθεση. Να βάζει γκολ και να δημιουργεί. Περίπτωση Τικίνιο και για τη θέση του εξτρέμ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί -και- για ακριβές λύσεις, αλλά όταν για τις ίδιες περιπτώσεις μπαίνουν στη μέση ομάδες με πολύ μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, τότε απολύτως κατανοητά τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Στο παρελθόν βέβαια έχει αποδειχθεί πως ο Ολυμπιακός έχει τον τρόπο του να φέρνει στο Λιμάνι ποδοσφαιριστές που είχαν κι άλλες προτάσεις, και μεγαλύτερες από αυτές των «ερυθρόλευκων», όπως επί παραδείγματι έγινε προ ημερών με τον Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα μπορούσε κάλλιστα να υπογράψει στην Τουρκία και στην Αραβία, όπου του έδιναν περισσότερα χρήματα. Επέλεξε όμως τους πρωταθλητές.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θέλει να κινηθεί γρήγορα στο μεταγραφικό παζάρι, να καλύψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις τρύπες που θεωρεί ότι υπάρχουν στο ρόστερ. Να μην κάνει εντύπωση αν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου δούμε και περισσότερα από 7-8 νέα πρόσωπα. Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία ξεκινάει σε 13 μέρες από σήμερα, ότι στις 25 του μήνα η ομάδα θα βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο και πως στις 20-21 Ιουλίου θα δοθεί το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα