Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Ενταό

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Ενταό

Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Ενταό

bet365

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Φατίχ Καραγκιουμρούκ για την απόκτηση του 24χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, Αλασάν Ενταό. Τετραετές συμβόλαιο προσφέρεται στον Αφρικανό ακραίο επιθετικό.

Εδώ και αρκετό καιρό έχετε διαβάσει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει έναν, αλλά δύο εξτρέμ. Αφού εξετάστηκαν αρκετά ονόματα από αυτά που προτάθηκαν, εκείνο που ξεχώρισε το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Αλασάν Ενταό της Φατίχ Καραγκιουμρούκ.

Οι πληροφορίες του Gazzetta από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν επισήμως και κατέθεσαν πρόταση στη Καραγκιουμρούκ, η οποία φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό για το οποίο έχετε ήδη διαβάσει. Στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή προσφέρεται τετραετές συμβόλαιο, πολύ καλύτερο από αυτό που έχει ήδη στο κλαμπ της Τουρκίας.

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση της Φατίχ Καραγκιουμρούκ για τον ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν η πρόταση γίνει αποδεκτή. Ο Αλασάν Ενταό, γεννημένος στο Ντακάρ (20/12/1996), θέλει να πάρει μεταγραφή και είναι βέβαιο πως θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του τελειώνει τον Ιούνιο του 2022 και πως εφέτος έκανε εφέτος 40 συμμετoχές, σημείωσε έντεκα γκολ και μέτρησε εννέα ασίστ. Την Τρίτη (1/6) διαβάσατε ότι ο ποδοσφαιριστής θα λάβει το 30% των χρημάτων από την πρόταση που θα κατατεθεί στο τουρκικό κλαμπ και που θα γίνει αποδεκτή. Αν δηλαδή η Φατίχ πει «ναι» στα 2 εκατομμύρια ευρώ, ο Σενεγαλέζος θα λάβει το 30% και το 70% θα καταλήξει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα