Ο Ντάτκοβιτς «έκλεισε» στην… αμερικάνικη Ρεάλ!

Ο Ντάτκοβιτς «έκλεισε» στην… αμερικάνικη Ρεάλ!

Ο Ντάτκοβιτς «έκλεισε» στην… αμερικάνικη Ρεάλ!

bet365

Η Καρταχένα ήθελε, αλλά μια Ρεάλ φαίνεται ότι την κέρδισε καθώς ο Τόνι Ντάτκοβιτς μετακομίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Ρεάλ Σολτ Λέικ Σίτι η οποία θα καταβάλλει το ποσό της ρήτρας (120.000 ευρώ) στην ΠΑΕ Άρης όπως ανακοινώθηκε και επισήμως από την ελληνική ομάδα.

Η αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Κροάτη αμυντικού αποκαλύφθηκε από τα αμερικανικά ΜΜΕ καθώς σημείωσαν ότι η συμφωνία του Τόνι Ντάτκοβιτς με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ είναι δεδομένη, μάλιστα ολοκληρώθηκε και η τυπική διαδικασία. Για την ακρίβεια, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε επισήμως την αποδέσμευση του έμπειρου ποδοσφαιριστή σημειώνοντας ότι... «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του Toni Datkovic στην Real Salt Lake. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του στο MLS». Σημειώνεται μάλιστα ότι σημαντικό ρόλο στην ανατροπή… σκηνικού έπαιξε ο πολύ καλός φίλος του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο συμπατριώτης του Νταμίρ Κρίλαχ ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε δημοσίευμά της, η «Marca» τονίζει ότι η αποχώρηση του Ντάτκοβιτς από την Καρταχένα αποτελεί ισχυρό πλήγμα για την ισπανική ομάδα καθώς είχε σκοπό να πληρώσει τη ρήτρα και να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τον Άρη. «Η προσφορά ήταν απολύτως δελεαστική για τον παίκτη», ανέφερε η ισπανική εφημερίδα. Σημειώνει επίσης ότι ο παίκτης ενημέρωσε επισήμως τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας. Ο Ντάτκοβιτς είχε εκφράσει την επιθυμία παραμονής στην Καρταχένα, προφανώς όμως ο τρόπος σκέψης του άλλαξε από τη στιγμή που δέχθηκε τη δελεαστική πρόταση από τη Ρεάλ Σολτ Λέικ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Άρης μάλλον βγήκε κερδισμένος υπό την έννοια ότι δεν υπολόγιζε τον ποδοσφαιριστή, θεωρούσε ότι ήταν πρόβλημα η δέσμευση έως το καλοκαίρι του 2023, τελικώς όμως βρέθηκε ο τρόπος απόσβεσης της επένδυσης που έγινε πριν από έναν χρόνο με την καταβολή της ρήτρας των 120.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα