Ο μυστικός όρος στο συμβόλαιο του Ενταό και η δήλωση του προέδρου της Καραγκιουμρούκ

Ο μυστικός όρος στο συμβόλαιο του Ενταό και η δήλωση του προέδρου της Καραγκιουμρούκ

Ο μυστικός όρος στο συμβόλαιο του Ενταό και η δήλωση του προέδρου της Καραγκιουμρούκ

bet365

Ο όρος στο συμβόλαιο του Αλασάν Ενταό με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ και η δήλωση στο Gazzetta του προέδρου της, Σουλεϊμάν Χουρμά, για τον Σενεγαλέζο εξτρέμ που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ο Αλασάν Ενταό της Φατίχ Καραγκιουμρούκ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ. Το συμβόλαιο του 24χρονου Σενεγαλέζου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και ένα χρόνο πριν από τη λήξη του, η τουρκική ομάδα είναι σαφές ότι θέλει να τον πουλήσει για να μην τον χάσει ως ελεύθερο με την ολοκλήρωση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε ο Αφρικανός έχει εκφράσει τη θέλησή του να κάνει το βήμα παραπάνω και να αποχωρήσει από τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, με την οποία έκανε εφέτος 40 συμμετχές, σημείωσε έντεκα γκολ και μέτρησε εννέα ασίστ. Εξαιρετικοί αριθμοί.

Προ ημερών ο τεχνικός διευθυντής του τουρκικού συλλόγου, Μουράτ Ακίν, δήλωσε στο Gazzetta ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Ενταό, καθώς και ότι διαπραγατευόταν με γαλλική ομάδα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Φατίχ, Σουλεϊμάν Χουρμά, δήλωσε τη Δευτέρα (31/5) και την Τρίτη (1/6) στο Gazzetta: «Όχι, δεν έχουμε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό». Ενδεχομένως και αυτή η στάση που τηρούν οι άνθρωποι της Καραγκιουμρούχ να είναι για λόγους τακτικής.

Στο σημείο αυτό να καταγράψουμε μια λεπτομέρεια που αφορά στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ενταό με την ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, ο ποδοσφαιριστής θα λάβει το 30% των χρημάτων από την πρόταση που θα κατατεθεί στο τουρκικό κλαμπ και που θα γίνει αποδεκτή. Αν δηλαδή του γίνει μια πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ενταό, ο Σενεγαλέζος θα λάβει το 30% και το 70% θα καταλήξει στην ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι ο Αλασάν Ενταό, γεννημένος στο Ντακάρ (20/12/1996) αρέσει στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί αν προχωρήσει η μεταγραφή του. Στην Τουρκία πήγε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2020, προερχόμενος από την AS Dakar Sacré Coeur, και μέσα σε αυτόν τον 1,5 χρόνο έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα