ΑΕΛ: Στα βυσσινί ο Αλμπάνης

ΑΕΛ: Στα βυσσινί ο Αλμπάνης

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Στα βυσσινί ο Αλμπάνης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ΑΕΛ συνεχίζει την ενίσχυσή της με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού, Χρήστου Αλμπάνη.

Την ομάδα που θα παλέψει να επιστρέψει άμεσα στην Super League ετοιμάζει η ΑΕΛ. Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν τις κινήσεις τους με τελευταία να είναι αυτή του Χρήστου Αλμπάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ Novibet καλωσορίζει κι επίσημα στη βυσσινί οικογένεια τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αλμπάνη ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός.

Γεννήθηκε στην Καλαμπάκα (5/11/1994). Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία στα Μετέωρα. Στα 16 του εντάχθηκε στη Βέρντερ Βρέμης Β’. Έπειτα αγωνίστηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης Β’ και στην Φράιμπουργκ Β’. Το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης με συμμετοχές στην SL2 και στην Super League (70 συμμετοχές – 20 γκολ). Το 2018 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Το 2021 έπαιξε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού και τα τελευταία 4 χρόνια βρέθηκε στην Iσπανία (LaLiga 2 & 3) στο δυναμικό της Ταραγόνα και της Ανδόρας αντίστοιχα. Έχει επίσης αγωνιστεί με τις Εθνικές μας ομάδες U18, U20 και U21.

Ο Χρήστος Αλμπάνης εντάσσεται στην οικογένεια της ΑΕΛ Novibet, φέρνοντας ποιότητα, εμπειρία και πάθος για τη νέα σεζόν. Καλή αρχή»!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα