Athens Kallithea, μεταγραφές: Ανακοινώθηκε από την Πιούνικ ο Καινούργιος

Ο Νίκος Καινούργιος είναι από τους παίκτες που δεν θα ακολουθήσει την Athens Kallithea στη Super League 2. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Έλληνας αριστερός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμενία, καθώς υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Πιούνικ, η οποία εδρεύει στο Γερεβάν και έχει στο παλμαρέ της 16 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα και 9 Super Cup.
Ο 26χρονος ακραίος οπισθοφύλακας αποχώρησε από την Athens Kallithea ύστερα από τρία χρόνια, όντας και μέλος της ομάδας που πανηγύρισε την άνοδο στη Stoiximan Super League. Tην περασμένη σεζόν μέτρησε 23 εμφανίσεις και σκόραρε ένα γκολ.
Στο παρελθόν ο Καινούργιος είχε παίξει σε Σπάρτη (26 ματς, 4 γκολ, 1 ασίστ), Ζούλτε Βάρεγκεμ (18 ματς, 2 γκολ) και FC Ντιναμό (7 ματς).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.