ΑΕΛ - Ηρακλής: Καταγγελία του Γηραιού για επίθεση στην αποστολή κατά την άφιξη στο γήπεδο (vid)

Επιμέλεια:  Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
To βίντεο της επίθεσης που καταγγέλλει ο Ηρακλής

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ΠΑΕ Ηρακλής με βίντεο που ανήρτησε στο YouTube καταγγέλλει επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της κατά την άφιξη στην «AEL FC Arena» για το ματς με την ΑΕΛ.

Επίθεση στην αποστολή του καταγγέλλει ο Ηρακλής στην «AEL FC Arena», κατά την άφιξη της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Όπως προκύπτει από το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στον λογαριασμό της στο YouTube, γίνεται λόγος για επίθεση σε βάρος της αποστολής και συγκεκριμένα του υπεύθυνου επικοινωνίας του Γηραιού, τον οποίο και δεν άφησαν να μπει μέσα στο γήπεδο παρά το γεγονός πως είχε διαπίστευση από τη διοργανώτρια αρχή.

Στο βίντεο διάρκειας 4:43 λεπτών είναι ξεκάθαρη η ένταση που επικρατεί στο σημείο, με βρισιές και φωνές μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα