Super League 2 Play Out: Νίκησε τον Ηρακλή και έμεινε στην κατηγορία ο Καμπανιακός

Newsroom
Καμπανιακός

bet365

Ο Καμπανιακός ήταν η τελευταία ομάδα που σώθηκε από τα Play Out της Super League 2. Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε την τελευταία αγωνιστική του Ηρακλή με 2-1 και παρέμεινε στην κατηγορία. Υποβιβασμός για Αναγέννηση Καρδίτσας, Κοζάνη και Αιολικό.

Μεγάλη αγωνία υπήρξε την τελευταία αγωνιστική των Play Out αναφορικά με την ομάδα που μετά τον ΠΑΟΚ Β' και τον Ηρακλή θα έμενε στην Super League 2. Αυτή ήταν ο Καμπανιακός, με την ομάδα της Χαλάστρας να επικρατεί με 2-1 του Ηρακλή και να παραμένει στην κατηγορία. Έτσι στην Γ' Εθνική έπεσαν οι Αναγέννηση Καρδίτσας που έχασε με 4-2 από τον ΠΑΟΚ Β' εντός έδρας, η Κοζάνη που νίκησε τον Αιολικό με 4-1 και ο Αιολικός.

Ηρακλής – Καμπανιακός 1-2

Με γκολ στο ξεκίνημα και στο τέλος του αγώνα, ο Καμπανιακός επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική των Play Out του Ηρακλή με 2-1 και κατάφερε να παραμείνει στην Super League 2, καθώς τερμάτισε στην 8η θέση με 29 βαθμούς. Ο «γηραιός» που είχε έτσι και αλλιώς σωθεί έμεινε στους 30 και την 7η θέση, 2η στα Play Out.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 1' με τον Τότσκα, ένα σκορ που έμεινε και ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ισνάλδο στο 56' δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην μάχη της σωτηρίας, αλλά ο Καμπανιακός όχι μόνο κράτησε την ισοπαλία, αλλά στο 86' με τον Γιουκούδη έκανε το 1-2 και έδωσε τέλος σε κάθε ελπίδα κυρίως της Κοζάνης.

Σκόρερ: 56′ Ισνάλδο – 1′ Τότσκα, 86′ Γιουκούδης

Ηρακλής (Βελέντζας): Τσιλιγγίρης, Τσαγκαλίδης, Ισνάλδο, Κωστίκα, Κωστόπουλος, Σιούτας, Ελευθεριάδης, Νεοφυτίδης, Χειρίτραντας, Μπαλικτσής Μ., Μπαλικτσής Α.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Μπούσης, Καθάριος Ν., Έππας, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπαστεργιαννός, Τότσκα

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β' 2-4

Ο ΠΑΟΚ Β' δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση μέσα στην Καρδίτσα και επικρατώντας με 4-2, έστειλε τους «κιτρινόμαυρους» στην Γ' Εθνική. Οι Θεσσαλονικείς με το νέο τρίποντο έφτασαν τους 34 βαθμούς και την πρώτη θέση στα Play Out και 6η συνολικά, ενώ οι Καρδιτσιώτες με 25 τερμάτισαν στην προτελευταία και όπως αναφέραμε έπεσαν κατηγορία.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 8΄με τον Γκούμα, ενώ στο 13' ο Σμυρλής έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, καθώς στο 16' ο Βερνάρδος δεν μπόρεσε να μειώσει με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Γκούμας στο 46' έκανε το 0-3 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στασινόπουλος μείωσε σε 1-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς με τον Κονίλιο να μειώνει σε 2-3 στο 52', αλλά ο Ρουμιάντσεβ στο 56' διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Η Αναγέννηση θα μπορούσε στο 86' να μειώσει και πάλι στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Αθανασιάδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Σκόρερ: 50′ Στασινόπουλος., 52′ Κονίλιο – 8′ και 46′ Γκούμας, 13′ Σμυρλής, 56′ Ρουμιάντσεβ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Γκέκας (70′ Τσέλιος), Ντουμάνης (46′ Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Μπούζας, Σαλαμούρας (79′ Κοκκίνης), Βερνάρδος, Κονίλιο, Ξύδας (46′ Κέρθι), Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ναντέρ, Τασιούρας (70′ Πασχίδης), Δεληγιάννης (57′ Σινανάι), Κωττάς, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (59′ Τσίκος), Σμυρλής, Γκούμας (59′ Αδάμ), Πανίδης (70′ Γκιτέρσος)

Κοζάνη – Αιολικός 4-1

Ευρεία νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Κοζάνη κόντρα στον Αιολικό στο παιχνίδι των δύο ομάδων που είχαν έτσι και αλλιώς υποβιβαστεί. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1 σε ένα ματς που είχε εκτός των 5 γκολ και 3 δοκάρια, με τους γηπεδούχους να κλείνουν την φετινή χρονιά στην 9η θέση με 26 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην τελευταία με 15.

Στα του αγώνα ο Αιολικός προηγήθηκε με τον Χαμίντοβιτς στο 31'. σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαξίμοβιτς που πέτυχε χατ τρικ με γκολ στο 58', 66΄ και 90΄και τον Νάτσο που σκόραρε στο 71' πήραν τη νίκη γοήτρου.

Σκόρερ: 58′ – 66′ – 90′ Μαξίμοβιτς, 71′ Νάτσος σουτ – 31′ Χαμίντοβιτς σουτ

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπλατσιώτης, Δόρης, Ίτσιος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Σιατραβάνης (53′ Βοριαζίδης), Γραμμένος (53′ Μαξίμοβιτς), Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος, Καλλέργης (46′ Καραγιάννης)

Αιολικός (Γράφας): Μπότσαρης, Αλιατίδης, Γιοκέ, Χαμίντοβιτς, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτεζ, Κριμιτζάς, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας

Η τελευταία αγωνιστική

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β' 2-4

Ηρακλής – Καμπανιακός 1-2

Κοζάνη – Αιολικός 4-1

Η βαθμολογία

6. ΠΑΟΚ Β' Β' 34 (10 ματς)

7. Ηρακλής 30 (10 ματς)

8. Καμπανιακός 29 (10 ματς)

-------------------------------------

9. Κοζάνη 23 (10 ματς)

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 25 (10 ματς)

11. Αιολικός 15 (10 ματς)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα