Play Out Νοτίου Ομίλου Super League 2: «Απόδραση» του Παναθηναϊκού Β' από του Ρέντη, ουραγός ο Ολυμπιακός Β΄

Newsroom
YGSFSD

bet365

Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β' στου Ρέντη και οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη της Παναχαϊκής επί του Αιγάλεω βρέθηκαν τελευταίοι στα Play Out του Νοτίου Ομίλου της Super League 2

Ο Παναθηναϊκός Β' ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό (15/4) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β' που έγινε στου Ρέντη, καθώς επικράτησε 1-0. Αυτό το αποτέλεσμα και σε συνάρτηση τη νίκη με το ίδιο σκορ της Παναχαϊκής επί του Αιγάλεω, έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στην τελευταία θέση των Play Out του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β' 0-1

Σκόρερ: 88' Φουρτάδο

Ένα τεράστιο διπλό πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β' στην έδρα του Ολυμπιακού Β' με 0-1 για τα play out του Νοτίου ομίλου και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα για την παραμονή στη Super League 2.

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες είχαν λίγες τελικές προσπάθειες, οι οποίες όμως τις έφεραν κοντά στο γκολ. Αρχικά στο 11ο λεπτό, ο Νταμπίζας βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής, έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από την εστία του Παπαδούδη.

Στο 31ο λεπτό οι «πράσινοι» είχαν νέα καλή στιγμή για το 0-1 αλλά το ωραίο και δυνατό σουτ του Σαρδέλη πήγε δίπλα από την εστία του Ολυμπιακού. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 35' όταν ο Αργυρίου κουβάλησε την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή με ωραία κούρσα αλλά το σουτ πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό Β' να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο, έχοντας μία τεράστια ευκαιρία στο 67'. Ο Αλγκασίμ Μπα βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλος πορτιέρε αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο δίπλα από την εστία, πέφτοντας στον πάγκο που καθόταν ο Μεντιλίμπαρ.

Τελικά το γκολ ήρθε από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Φουρτάδο με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Παπαδούδη για το 0-1 στο 88', το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (46′ Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Κεραμίδας (68′ Αποστολόπουλος), Μαρίνος (68′ Καράκουτης), Σαπουντζής (75′ Κατσουλίδης), Πινακάς (85′ Βλαχομήτρος), Αργυρίου

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Φουρτάδο, Προδρομίτης (59′ Καραμπάς), Σαρδέλης (59′ Κυριόπουλος), Νταμπίζας (72′ Μαρτίνης), Λάμψιας (68′ Τουρκοχωρίτης), Φρόκου (68′ Κρυπαράκος)

Παναχαϊκή-Αιγάλεω 1-0

Σκόρερ: 18' Ζαμόρα

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε σήμερα (15/4) η Παναχαϊκή επί του Αιγάλεω στην Αγυιά, καθώς επικράτησε 1-0 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση.

Οι Αχαιοί βρήκαν δίχτυα στο 14' με τον Ζαμόρα όμως το γκολ δεν μέτρησε καθώς καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ αλλά λίγο αργότερα (18') άνοιξαν με τον ίδιο παίκτη το σκορ, καθώς μετά από κόρνερ του Μασούρα έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Το «Σίτι»... φλέρταρε με την ισοφάριση στο 55' όταν ο Μπουλάρι εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Κολοβούρης, αλλά μέχρι το φινάλε δεν κατάφερε να «απαντήσει» και το υπέρ των γηπεδούχων αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Ντε Τομάς (90′ Ιατρούδης), Αλιμπέ (68′ Γαϊτανίδης), Ντε Ολιβέιρα (90′ Λιοφάγος), Τραορέ (75′ Πετράτος), Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ.
Αιγάλεω: Κυρίτσης, Καρρίκι, Παυλάκης, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Κωνσταντακόπουλος (57′ Μπάμπης), Γαρουφαλιάς (75′ Σταμένκοβιτς), Βάρκας (72′ Ζαρακώστας), Νταβιώτης (46′ Ναζίμ), Ραμίρεζ (57′ Μίσκου), Μπουλάρι.

Διαγόρας - Γιούχτας 1-0

Σκόρερ: 39' Μανιάς

Στην επικίνδυνη ζώνη έπεσε ο Γιούχτας καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τον Διαγόρα και την ίδια νίκησε και ο Παναθηναϊκός Β' και η Παναχαϊκή. Οι Κρητικοί μπήκαν καλά στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη μεγάλη φάση του ματς με τον Βρετό, όταν το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Λαδά στο 28'.

Η απάντηση του Διαγόρα ήρθε με τον Μανιά στο 39', ο οποίος με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους Ροδίτες, ρίχνοντας τον Γιούχτα στην επικίνδυνη ζώνη. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές καλές στιγμές, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τον δρόμο για την ισοφάριση αλλά χωρίς επιτυχία.

Διαγόρας: Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης (59′ Νικολής), Δημητρίου, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Λούκιτς (59′ Σταματούλλας), Τσιαντούλας, Αντεσίνα (24′ Βολάκης), Λεσάι (80′ Τσάβος), Μανιάς

Γιούχτας: Πρινιωτάκης, Τζανής (72′ Κωστανάσιος), Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης (88′ Κορνιλάκης), Μπουρσέλης, Μπουτσάκης (78′ Ροβίθης), Μπρους (88′ Κίσσας), Αλεξόπουλος, Νοικοκυράκης, Βρετός (88′ Ορφανουδάκης)

Τα αποτελέσματα

Ολυμπιακός Β'-Παναθηναϊκός Β' 0-1
Διαγόρας Ρόδου-Γιούχτας 1-0
Παναχαϊκή-Αιγάλεω 1-0

Η βαθμολογία (5η αγωνιστική)

Διαγόρας Ρόδου 25
Αιγάλεω 21
Παναχαϊκή 18
----------------------------
Παναθηναϊκός 18
Γιούχτας 17
Ολυμπιακός Β' 15*

*Από τον Ολυμπιακό έχουν αφαιρεθεί δέκα βαθμοί από πέρσι, κάτι που σημαίνει ότι στην επιμέρους βαθμολογία των play out είναι -5.

Επόμενη αγωνιστική

Παναθηναϊκός Β'- Αιγάλεω
Ολυμπιακός Β'-Διαγόρας Ρόδου
Γιούχτας - Παναχαϊκή

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα