Ολυμπιακός Β' - Παναθηναϊκός Β': Ο Μπα πήγε να πέσει πάνω στον Κοβάσεβιτς και... έκατσε δίπλα στον Μεντιλίμπαρ μετά από μεγάλη ευκαιρία (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ένα τρομερό στιγμιότυπο περιείχε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Παναθηναϊκό Β' με πρωταγωνιστές τον Αλγκασίμ Μπα, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Παναθηναϊκό Β' είχε για τους γηπεδούχους ο Αλγκασίμ Μπα, προσφέροντας ένα τρομερό στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα στο 67', ο νεαρός φορ βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρε αλλά το πλασέ του πήγε δίπλα από το δοκάρι, με τον ίδιο να χάνει την ισορροπία του την ώρα του σουτ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να... κάτσει στον πάγκο πίσω από την εστία όπου καθόντουσαν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και μάλιστα, παραλίγο να πέσει πάνω στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Τελικά, ο νεαρός επιθετικός έκατσε δίπλα στον προπονητή της πρώτης ομάδας και είχε... τρελαθεί για τη χαμένη ευκαιρία που είχε.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα