Κεκλεισμένων των θυρών το Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β'

Newsroom
Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β

bet365

Χωρίς κόσμο θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής τον ΠΑΟΚ Β' μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στον «Γηραιό» για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως ανακοινώθηκε ο Ηρακλής δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β' (7/4) για τα play out του Βορείου Ομίλου της Super League 2 έπειτα από τα αντικείμενα που έπεσαν στο ματς με την Κοζάνη στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Επιβάλλεται σε βάρος της «ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ» διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση συμμετέχει η ΠΑΕ, για ρίψη προς τον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα της Super League 2 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, που διεξήχθη στις 30-03-2024 στο γήπεδο του Καμπανιακού, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, πλαστικών μπουκαλιών, μεταλλικών κομματιών από τα κάγκελα και μικροαντικειμένων, πρόσφορων να προκαλέσουν σωματική βλάβη προσώπου, την οποία και τελικά προκάλεσαν (ελαφρύς τραυματισμός στο χέρι 4ης διαιτητή του αγώνα). Εφαρμογή του άρθρου 1Α παρ. 2 του ν. 4326/2015, όπως προστέθηκε με το άρθρο 10 του ν. 5085/2024».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα