Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ Β' μετά τη νίκη με τον Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β'

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 2-1 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Αιολικού και πέρασε στην πρώτη θέση των Play Out στον Βόρειο Όμιλο της κατηγορίας της Super League 2.

ΠΑΟΚ Β' – Αιολικός 2-1

Με τις Β' ομάδες να υποβιβάζονται την φετινή χρονιά, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β' κόντρα στον Αιολικό για την 2η αγωνιστική των Play Out μόνο αδιάφορη δεν ήταν. Οι Θεσσαλινείς κατάφεραν να πάρουν σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-1 και να φτάσουν τους 18 βαθμούς και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ξεφεύγοντας 3 από την επικίνδυνη ζώνη που είναι οι Καμπανιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας που έχουν από 15.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σελιμάι στο 29' σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στο δεύτερο και πάλι οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι με τον Δαρέλα στο 57' να κάνει το 2-0. Οι νησιώτες από την πλευρά τους το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90+3' σε 2-1 αλλά δεν έφτανε για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Σκόρερ: 29′ Σελιμάι, 57′ Δαρέλας – 90+3′ Σαραντίδης

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Σελιμάι (55′ Φίλων), Παναγιώτου (70′ Κωττάς), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (77′ Γρόσδης), Σπυράκος, Κουαλιάτα (55′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Κανίς (70′ Σαποβάλοφ).

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Ενομό (69′ Κριμιτζάς), Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (82′ Καγκελίδης), Ουνγιαλίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός 0-1

Μεγάλο διπλό στην μάχη της παραμονής πήρε στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση ο Καμπανιακός. Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε με 1-0 και έφτασε τους Θεσσαλούς στους 15, ενώ βρίσκεται μόλις 1 πίσω από την Κοζάνη που βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Στους 15 όπως αναφέραμε έμεινε και η Αναγέννηση που μέσα στο σπίτι της έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι σημαντικό με το 0-0 να μένει ως το τέλος. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και κατάφεραν στο 77' να ανοίξουν το σκορ με τον Φροσύνη. Μάλιστα και μετά το 0-1 συνέχισαν να πιέζουν, αλλά η προσπάθεια του Τότσκα στο 86' σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέλιου με το 0-1 να μένει ως το τέλος.

Σκόρερ: 77′ Φροσύνης

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Βερνάρδος, Ανδρικόπουλος (56′ Ξύδας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σαλαμούρας, Ντουμάνης (56′ Παπαδάκος), Κορέλας (46′ Κέρθι), Μπούζας (70′ Αθανασιάδης), Κονίλιο.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μανιός, Μπούσης, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής των Play Out

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καμπανιακός 0-1
ΠΑΟΚ Β' - Αιολικός 2-1
Ηρακλής - Κοζάνη 1-1

Η βαθμολογία των Play Out στον Βόρειο Όμιλο

1. ΠΑΟΚ Β' 18
2. Ηρακλής 17
3. Κοζάνη 16
4. Καμπανιακός 15
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 15
6. Αιολικός 11

* Οι Καμπανιακός και ΠΑΟΚ Β' έχουν ένα ματς λιγότερο.

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα