Βελέντζας: «Οι προϋποθέσεις για να πάρει τον Ηρακλή ο Μονεμβασιώτης»

Βελέντζας: «Οι προϋποθέσεις για να πάρει τον Ηρακλή ο Μονεμβασιώτης»

Newsroom
monemvasiotis_intime

bet365

Ο Λευτέρης Βελέντζας, εκ των συνεργατών του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, που βρίσκεται στο τιμ του Ηρακλή μίλησε για το πώς θα εμπλακεί ο τελευταίος στα διοικητικά δρώμενα του Γηραιού.

Σε επαφές ώστε να εμπλακεί στον Ηρακλή βρίσκεται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης και για αυτό το ενδεχόμενο μίλησε ο Λευτέρης Βελέντζας στο Metropolis. Εκ των άμεσων συνεργατών του, βρίσκεται στο τιμ του Γηραιού ως βοηθός του Σούλη Παπαδόπουλου, αναφέρθηκε στο πώς θα υπάρξει deal και θα πάρει τα «ηνία».

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για τον ίδιο:
«Βρίσκομαι για τρίτη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Σούλη. Μου αρέσει η όλη κατάσταση, αλλά σε μία περίοδο με αρκετά προβλήματα για την ομάδα και στην πιο δύσκολη αγωνιστική της κατάσταση. Απλά όλοι ελπίζαμε ότι θα βρίσκεται στα πλέι οφ και όχι στα πλέι άουτ».

Τον στόχο της παραμονής: «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση και πρέπει να διαχειριστούμε την εν λόγω κατάσταση για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Θα πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα και να σωθεί η ομάδα για να έχουμε όσα ελπίζουμε να έχουμε το καλοκαίρι και με όλες τις δυνάμεις μας να κάνουμε τα πάντα για την παραμονή μας».

Για τις προϋποθέσεις που υπάρχουν ώστε να αναλάβει ο κ. Μονεμβασιώτης την ομάδα: «Υπάρχουν προϋποθέσεις για την ανάληψη της ηγεσίας από τον κύριο Μονεμβασιώτη. Μία η αδειοδότηση, δύο η παραμονή στην κατηγορία και τρίτο το να αγωνίζεται στη φυσική του έδρα, το Καυτατζόγλειο, γιατί έχει γυρίσει όλη τη βόρεια Ελλάδα η ομάδα».

Για τις προοπτικές που υπάρχουν: «Στον Απόλλωνα σε ένα εχθρικό περιβάλλον, με τον κόσμο απέναντι μας, καταφέραμε η ομάδα να πρωταγωνιστεί στη Β' Εθνική και να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία για 5 χρόνια. Φαντάζομαι ότι στον Ηρακλή και με τη δύναμη που έχει η ομάδα και ο κόσμος, θα βρίσκεται καθαρός και σωστός στη Superleague 1».

Για το αν υπάρχει πλάνο να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, μιλάμε συνέχεια , ενημερώνεται για την κατάσταση που υπάρχει».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα