Γιούχτας για Γιακουμάκη: «Ντροπή να δέχεται τέτοιες επιθέσεις, πρέπει να τις καταδικάσουμε»

Newsroom
Ο Γιώργος Γιακουμάκης της Ελλάδας

bet365

Ο Γιούχτας, σύλλογος από το Ηράκλειο, στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Γιακουμάκη για τις λεκτικές επιθέσεις τις οποίες δέχεται μετά το χαμένο πέναλτι με τη Γεωργία.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι στο χθεσινό νοκ-άουτ της Εθνικής μας ομάδας στη Γεωργία με τη «γαλανόλευκη» να μην καταφέρνει τελικά να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2024.

Στο πλευρό του Έλληνα επιθετικού στέκεται ο Γιούχτας, με τον σύλλογο του Ηρακλείου σε ανακοίνωσή του να χαρακτηρίζει «ντροπή» τις λεκτικές επιθέσεις που έχει δεχθεί ο Γιακουμάκης, καλώντας άπαντες να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε λεκτική επίθεση προς το πρόσωπο του Γιώργου. Είναι απαράδεκτο να εκφραζόμαστε με τον τρόπο αυτό απέναντι σε έναν παίκτη που έχτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολύ κόπο σε δύσκολους καιρούς και με συνθήκες που μόνο ευνοϊκές δεν τις λέμε.

Είναι ντροπή να απευθύνουμε τέτοιες ανοίκειες φραστικές επιθέσεις ειδικά προς ένα παιδί που προέρχεται από τα σπάργανα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και καλούμε τόσο το σωματείο του στο Ηράκλειο αλλά και όλα τα σωματεία μας να καταδικάσουμε αυτές τις επιθέσεις που ξεπέρασαν κατά πολύ την πικρία της ήττας.

Ο Γιώργος είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επιθυμούσε δηλώσεις στήριξης γιατί πρόκειται για ένα σεμνό παιδί μεγαλωμένο με αρχές από το σπίτι του αλλά και με αθλητικό ήθος που το έχτισε με κόπο, όμως θεωρούμε ότι το οφείλουμε τόσο σε αυτόν όσο και σε κάθε παιδί που με τόσο αγώνα φτάνει εκεί που φτάνει και δέχεται τέτοιες άνανδρες επιθέσεις.

Η καταδίκη βέβαια δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματήσει στην επίθεση κατά του Γιακουμάκη αλλά και του συνόλου των διεθνών μας. Κριτική μπορούμε να κάνουμε αρκεί να μην ξεπερνούμε τα εσκαμμένα.

Ναι, υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό, ναι θα μπορούσαμε στα 120 λεπτά του κανονικού αγώνα να είχαμε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως κύριοι τα πέναλτι είναι πέναλτι».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα