Athens Kallithea μεταγραφές: Στο Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουές

Athens Kallithea μεταγραφές: Στο Ιράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουές

Newsroom
ουές

bet365

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές έφυγε από την Athens kallithea, με τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του να βρίσκεται στο Ιράν και την Νασάτζι Μαζαντάραν.

Η Athens Kallithea ανακοίνωσε πως ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές δεν αποτελεί πια παίκτη της και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Νασάτζι Μαζαντάραν του Ιράν. Η ομάδα αυτή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (15η) και κινδυνεύει με υποβιβασμό ενώ φέτος συμμετείχε στο ασιατικό Champions League.

Ο 25χρονος Ελληνοσύριος δεξιός μπακ πραγματοποίησε φέτος μόλις επτά συμμετοχές με την φανέλα της Athens Kallitheas, αγωνιζόμενος για συνολικά 536 λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ελληνοσύριου δεξιού μπακ Αμπντούλ Ραχμάν Ουές στη Nassaji Mazandaran FC της κορυφαίας κατηγορίας του Ιράν, η οποία συμμετείχε στο AFC Champions League την τρέχουσα σεζόν.

Ο Ουές, 25, βοήθησε την Εθνική Συρίας να φτάσει στη Φάση των 16 του AFC Asian Cup 2023 τον προηγούμενο μήνα. Λόγω διεθνών υποχρεώσεων, ο Ουές ήταν συχνά μη διαθέσιμος στην AKFC την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας συνολικά πέντε συμμετοχές.

Ο Ουές υπέγραψε στην AKFC τον Ιανουάριο 2023, έχοντας αγωνιστεί στη Super League 1 με τον Πλατανιά, τον ΟΦΗ, και τον Βόλο, και μέτρησε 11 εμφανίσεις με ένα τέρμα και μία ασίστ για την ομάδα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Καλή επιτυχία, Αμπντούλ».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα