ΑΕΚ μεταγραφές: Τέλος από την «Ένωση» ο Λάτσι

ΑΕΚ μεταγραφές: Τέλος από την «Ένωση» ο Λάτσι

Newsroom
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Λάτσι, το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

bet365

Ο Ζίγκα Λάτσι γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από την ΑΕΚ.

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει ο Ζίγκα Λάτσι, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω της αποχαιρετιστήριας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 21χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός, που είχε συμβόλαιο με την «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και ανήκε στην δεύτερη ομάδα της, αγωνίστηκε φέτος μόλις σ' ένα παιχνίδι κι αυτό για 20 λεπτά.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Δεν φανταζόμουν τον αποχαιρετισμό μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά ανεξάρτητα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, το προσωπικό, τους προπονητές και τους ανθρώπους του συλλόγου που με βοήθησαν τα τελευταία 4 χρόνια».

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Είστε πραγματικά κάτι ξεχωριστό και θα ήθελα πολύ να μπορούσα να παίξω στην OPAP Arena μπροστά σας. Εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο στο μέλλον! Μόνο ΑΕΚ»,

laci

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα