Ιωνικός: Μία «ανάσα» από τον Γκέλιο

Ιωνικός: Μία «ανάσα» από τον Γκέλιο

Ιωνικός: Μία «ανάσα» από τον Γκέλιο

bet365

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού είναι ο Ιωάννης Γκέλιος καθώς έμεινε ελεύθερος από την Μπαντιρμασπόρ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχωράει ο Ιωνικός καθώς βρίσκεται μία... ανάσα από την απόκτηση του Ιωάννη Γκέλιου, ενισχύοντας τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 31χρονος πορτιέρε έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Μπαντιρμασπόρ και σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε συμφωνία με τους Νικαιώτες για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Superleague 2.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στη χώρα μας ο Ελληνογερμανός, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ, έπαιξε με επιτυχία στην Χόλστεϊν Κιέλ, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου όπου χάρισε στην ομάδα του μία ιστορική πρόκριση, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, όπου είχε 51 συμμετοχές.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναμένεται να είναι στην Ελλάδα την Τετάρτη (31/01) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα