Ολυμπιακός Β' - Athens Kallithea 1-2: Πέρασε από το Ρέντη με «διπλό» Ντεμέτριους

Newsroom
Athens Kallithea

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ματσιέλ Ντεμέτριους που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, Athens Kallithea επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Β' στο Ρέντη κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.

Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο Athens Kallithea. Σε μια δύσκολη δοκιμασία μέσα στο Ρέντη, η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Ολυμπιακού Β' στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά της από τα Χανιά που έχουν μπροστά τους την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη.

Με πρωταγωνιστή τον Ματσιέλ Ντεμέτριους που σκόραρε δύο φορές, η Athens Kallithea κατάφερε να φύγει με ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος.

Από την άλλη, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ηττήθηκε για πρώτη φορά από τις 10/10, με την Athens Kallithea να βάζει τέλος σε ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων που είχαν χτίσει οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, σημειώνοντας στο 26ο λεπτό το 1-0 υπέρ της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στο 73ο λεπτό, ο Ντεμέτριους πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, σκοράροντας ανενόχλητος για το 2-0 της Athens Kallithea.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 87ο λεπτό με τον Αργυρίου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελικό σφύριγμα, φεύγοντας από το Ρέντη με ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο».

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Κεϊτά, Μουζακίτης, Αργυρίου

Καλλιθέα: Κότσαρης, Μεχία, Μαρώτα, Μανθάτης, Μπουλούλης, Ματίγια, Σίλβα, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ντιμίτριους, Λουκίνας

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα