Παναθηναϊκός Β' – Τηλυκράτης 2-1: Τρίποντο με ανατροπή οι «πράσινοι»

Newsroom
Παναθηναϊκός Β'

bet365

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε του Τηλυκράτη με 2-1 και ανέβηκε στην 8η θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β'. Οι «πράσινοι» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να επικρατήσουν με 2-1 του Τηλυκράτη. Μια νίκη που τους έφερε στην 8η θέση με 9 βαθμούς, με την ομάδα της Λευκάδας να μένει στην 11η με 7.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι του Τόσκα στο 44'. Γκολ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο το «τριφύλλι» ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και αφού αρχικά ισοφάρισε με τον Φουρτάδο στο 50', έκανε το 2-1 στο 69' με τον ίδιο παίκτη παίρνοντας έτσι τη νίκη.

Σκόρερ: 50′ , 69′ Φουρτάδο σουτ – 44′ πεν. Τόσκα

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος (89΄ Προδρομίτης), Μαρτίνης, Φουρτάδο (89΄Καραμπάς), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (77΄ Κυριόπουλος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Μαντσίνι), Μπιλάλ (61΄Λιούμης)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. ΠΑΝΤΖΙΑΡΑΣ): Παρδάλος, Ανδρέου, Τακίδης, Μπελεβώνης, Τόσκα, Ρίζος, Σπανουδάκης (73΄ Κατσής), Περιστέρης, Ρίβας (58΄ Μπούμπας), Ντοναλντόνι, Νιφορόπουλος (64΄ Κωστόπουλος)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα