Ηρακλής: Τα «ηνία» στον Αμανατίδη

Ηρακλής: Τα «ηνία» στον Αμανατίδη

Newsroom
..

bet365

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Περικλή Αμανατίδη και ο 55χρονος είναι ο νέος κόουτς του Γηραιού.

Τα «ηνία» του Ηρακλή και επίσημα πήρε σήμερα (22/11) ο Περικλής Αμανατίδης, καθώς ο Γηραιός ανακοίνωσε την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία του club.

Ο 55χρονος ξεκίνησε τη σεζόν στην Καλαμάτα από όπου και αποχώρησε πρόσφατα, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε, μεταξύ άλλων, σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια, Πανσερραϊκό, Τρίκαλα, Νίκη Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλλιθέα.

«Ο Περικλής Αμανατίδης είναι τελικά ο “εκλεκτός” της Διοίκησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ και από σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας, θέση η οποία είχε μείνει για λίγες ημέρες κενή λόγω της παραίτησης του Σάκη Τσιώλη. Το νέο προπονητή παρουσίασε στους παίκτες, λίγη ώρα πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, του ευχήθηκε να έχει νίκες και επιτυχίες, ενώ αμέσως μετά ο νέος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές. Εκτός του Περικλή Αμανατίδη, καινούργια πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο θα αποτελέσουν ο Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος θα είναι ο βοηθός προπονητή, καθώς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Θαλασσινό στις θέσεις των γυμναστών της ομάδας μας. Το συμβόλαιο του νέου προπονητή, υπέγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Ηλιάδης», ανέφερε σχετικά η ομάδα.

Ο έμπειρος κόουτς θα ντεμπουτάρει στο επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’.

@Photo credits: Iraklis FC
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα