Super League 2 - Βόρειος Όμιλος: Η Αναγέννηση «έσπασε» το αήττητο του Λεβαδειακού, διπλά για Ηρακλή και Αιολικό

Newsroom
Αναγέννηση - Λεβαδειακός

bet365

Νέα απώλεια βαθμών για τον πρωτοπόρο του Βορείου Ομίλου της SL2 Λεβαδειακό, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα με 2-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με ανατροπή πέρασε από την έδρα του Καμπανιακού ο Ηρακλής (1-3) βγάζοντας αντίδραση, διπλό και για τον Αιολικό στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου (0-1) για τη 10η αγωνιστική.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Λεβαδειακός 2-0

Σκόρερ: 5′ Κονίλιο, 56' αυτ. Πίρινεν

Μετά το 2-2 με τον Μακεδονικό, ο πρωτοπόρος του Βορείου Ομίλου Λεβαδειακός είχε και νέα απώλεια βαθμών. Αυτή τη φορά γνώρισε την πρώτη του ήττα για φέτος, με την Αναγέννηση να επικρατεί με 2-0 βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών και σκαρφαλώνοντας στην πρώτη πεντάδα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5'. Σκόρερ ο Κονίλιο, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κρος βάζοντας μπροστά την Αναγέννηση Καρδίτσας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56' όταν με αυτογκόλ του Πίρινεν η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να μπουν στο ματς, με αποτέλεσμα να δουν το αήττητό τους να «σπάει», χάνοντας βαθμούς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κοζορώνης, Κοκκίνης, Βερνάρδος, Μπούζας, Κονίλιο.

Λεβαδειακός: Κροφ, Πίρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ, Χάμοντ, Μεχία, Πολέττο, Ρομό, Γιαννιώτας.

Καμπανιακός - Ηρακλής 1-3

Σκόρερ: 16′ Ταΐρης – 21′ Εμπό, 65' Σίλβα, 80' Κούστα

Αντίδραση κατάφερε να βγάλει ο Ηρακλής, ο οποίος μετά την παραίτηση του Τσιώλη από τον πάγκο και προερχόμενος από ένα αρνητικό σερί τριών ηττών, πέρασε νικηφόρα με 1-3 από την έδρα του Καμπανιακού, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Καμπανιακός κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς με τον Ταΐρη, ο οποίος στο 16' με κοντινό σουτ έγραψε το 1-0. Η απάντηση για τον Ηρακλή ωστόσο ήρθε σχετικά γρήγορα καθώς πέντε λεπτά αργότερο ο Εμπό με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 21'. Ο «Γηραιός» έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα στο 57' όταν ο Σπυρίδης δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γιακουμή, αλλά τελικά το κατάφερε στο 65' με τον Σίλβα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ανατροπή και το 1-2. Ο Ηρακλής τελείωσε το ματς στο 80' όταν σε αντεπίθεση ο Κούστα μετά από ασίστ του Σίλβα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Καμπανιακός: Γιακουμής, Γιουκούδης, Πόζογλου, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ταΐρης, Μάνιος, Φροσύνης, Γαρύφαλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής: Παλαβράκης, Βιτλής, Δοϊρανλής (58′ Κούστα), Γκμπενιόν (83΄ Ελευθεριάδης), Σπυρίδης, Σιούτας, Σίλβα (83΄ Κουντουριώτης), Χειρίτραντας, Έμπο, Καπίγια, Τόρες.

Απόλλων Πόντου - Αιολικός 0-1

Σκόρερ: 56΄Σρνιτς

Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αιολικός στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 1-0 και να ανεβαίνουν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Εκείνος πάντως που βρέθηκε πρώτος πιο κοντά στο γκολ ήταν ο Απόλλων Πόντου σε προσπάθεια του Αμπουντού που κατέληξε στο δοκάρι, με τον Αιολικό τελικά να τον τιμωρεί στο β΄μέρος. Σκόρερ ο Σρνιτς στο 56΄, με τους φιλοξενούμενους να κλειδώνουν το τρίποντο και να διατηρούν τον αντίπαλό τους στην προτελευταία θέση.

Απόλλων Πόντου: Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Κάρδαρης, Ίννος, Μουμίν, Αμπουντού, Ακουάντο, Μπλανκ Καζάου, Ντε Τόμας

Αιολικός: Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς, Γιόκε (80′ Μουχάλης), Μανούσος, Ζάκαριτς (2′ λ.τ Τριανταφυλλάκος), Ενομό, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (80′ Λούμανσρούμπεν), Τριανταφύλλου

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Κυριακή 19/11
Καμπανιακός - Ηρακλής 1-3
Απόλλων Πόντου - Αιολικός 0-1
Αναγέννηση Καρδίτσας - Λεβαδειακός 2-0
ΑΕΚ Β' - Κοζάνη (αναβολή)
ΠΑΟΚ Β' - Αλμωπός Αριδαίας (ματαίωση)

Δευτέρα 20/11
Νίκη Βόλου - Μακεδονικός (15:00)

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 22 (9 ματς)
2. ΑΕΛ 17 (8 ματς)
3. Νίκη Βόλου 15 (7 ματς)
4. Κοζάνη 13 (8 ματς)
5. Αναγέννηση Καρδίτσας 11 (8 ματς)
-----------------------------
6. Μακεδονικός 10 (7 ματς)
7. ΠΑΟΚ Β' 10 (8 ματς)
8. Αιολικός 8 (8 ματς)
9. Ηρακλής 8 (8 ματς)
10. Καμπανιακός 6 (7 ματς)
11. Απόλλων Πόντου 5 (8 ματς)
------------------------------
12. ΑΕΚ Β' 4 (6 ματς)
13. Αλμωπός Αριδαίας 0 (0 ματς)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα