Ολυμπιακός Β’ - Ιωνικός 1-1: Φάσεις, αποβολές αλλά χωρίς νικητή

Newsroom
οσφπ

bet365

Σε ένα ματς με ένταση, αποβολές και γκολ, ο Ολυμπιακός Β’ και ο Ιωνικός έμειναν στο 1-1 για τον Νότιο όμιλο της Superleague 2.

Στο 1-1 έμειναν Ολυμπιακός Β' και Ιωνικός για τον Νότιο όμιλο της Superleague 2 όπου αμφότεροι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, είχαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν πήραν το τρίποντο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους αλλά και να βρουν το γκολ. Στο 17ο λεπτό ο Ιωνικός ήταν εκείνος που το κατάφερε χάρη στον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ έξω από την περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Παπαδούδη για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν να βρουν την ισοφάριση και είχαν μία σειρά από καλές ευκαιρίες από τον Μπα και τον Κωστή αλλά χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Κότνικ. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τον Ιωνικό μπροστά στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και είχε διπλή ευκαιρία στο 51’ για να ισοφαρίσει όμως τόσο το σουτ του Τσέλιου όσο και του Σγουρού εξουδετερώθηκαν από τον αντίπαλο πορτιέρε και τους αμυντικούς.

Τελικά οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 67’ ο Μαρίνος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, βρήκε κενό χώρο και με ένα εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Κότνικ για το 1-1.

Στο 84’ ο Ιωνικός άγγιξε το δεύτερο γκολ με τον Λινάρδο όμως ο Παπαδούδης έδωσε τη δική του απάντηση. Συγκεκριμένα, έπειτα από σέντρα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε εξ επαφής την κεφαλιά και ο νεαρός πορτιέρε απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 87ο λεπτό οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε έπειτα από ένα επικίνδυνο τάκλιν στον Φαντιγκά, ακολούθησε ένταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μπιανκόν ο οποίος αντίκρισε επίσης την κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο σε αντίπαλο.

Μέχρι το φινάλε του ματς δεν είχαμε κάποια εξέλιξη με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα (73’ Βλαχομήτρος), Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν, Σγουρός, Τσέλιος (65’ Πινακάς), Μαρίνος (82’ Ι. Ιμπαγάσα), Κωστή, Κωστούλας (65’ Φαντιγκά), Καρακούτης (82’ Κεραμίδας).

Ιωνικός: Κότνικ, Τζανακάκης, Ζάχαβι, Σόουζα, Γκοράνοφ, Κάνκολα (69’ Ιγκλέσιας), Γκίνη (56′ Λινάρδος), Οικονομίδης, Γιακουμάκης (69’ Γκαβάς), Ντε Βινσέντι, Ζοάο Σίλβα (69’ Ντάουντα).

Πρόγραμμα

Σάββατο (14/10)

Γιούχτας-Παναχαϊκή 2-1

Ολυμπιακός Β’-Ιωνικός 1-1

Αιγάλεω-Καλαμάτα 0-3

Κυριακή (15/10)

Παναθηναϊκός Β’-Athens Kallithea Αναβολή

Τυληκράτης-Ηλιούπολη (15:00)

Δευτέρα (16/10)

Διαγόρας-Χανιά (13:00)

Η βαθμολογία

1. Καλαμάτα 9
2. Χανιά 6

3.Γιούχτας 6
3. Athens Kallithea 4
4. Ιωνικός 4
5. Διαγόρας Ρόδου 3
----------------------
6. Γιούχτας 3
7. Παναθηναϊκός Β' 3
8. Τηλυκράτης Λευκάδας 3
9. Παναχαϊκή 1
10. Ηλιούπολη 1
11. Αιγάλεω 0
-----------------------
12. Ολυμπιακός Β' -8*

* Ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με δύο αφαιρέσεις βαθμών (-5) από την περσινή σεζόν.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα