Ιωνικός: Το 3-0 από τα Χανιά δεν ανησυχεί, υπάρχει πίστη και πρόγραμμα

Ιωνικός: Το 3-0 από τα Χανιά δεν ανησυχεί, υπάρχει πίστη και πρόγραμμα

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιωνικός-Χανιά

bet365

Ο Ιωνικός είναι μια νέα ομάδα που διανύει μεταβατικό διάστημα μονταρίσματος ώστε να εμφανιστεί όπως πρέπει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το 3-0 από τα Χανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σαφώς και δεν είναι ένα αποτέλεσμα που αρέσει στον Ιωνικό. Εξάλλου, ποιος είναι αυτός που ασχολείται με τον αθλητισμό / πρωταθλητισμό και του αρέσει η λέξη «ήττα».

Όμως, στην ομάδα της Νίκαιας δεν ανησυχούν διότι βάσει του προγραμματισμού που έχουν κάνει γνωρίζουν πολύ καλά ότι χρειάζονται ακόμα έναν μήνα περίπου για να είναι η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο.

Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται σχετικά αργά. Μέχρι και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν παίκτες, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν και 1-2 στόπερ ακόμα.

Ο Γιώργος Σίμος έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ με αρκετή ποιότητα και εμπειρία, αλλά χρειάζεται χρόνος για να φτάσουν όλοι αυτοί οι παίκτες στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που πρέπει αλλά και να δέσει η ομάδα. Η διακοπή, λοιπόν, που έρχεται για δύο εβδομάδες μετά την επόμενη αγωνιστική θα δώσει το χρόνο στην ομάδα να δουλέψει στα κομμάτια που θέλει και έχει ανάγκη.

«Είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε», είχε δηλώσει ο κόουτς παραμονές του ματς με τα Χανιά. Και σ' αυτά τα λόγια αποτυπώνεται η φιλοσοφία κι η κουλτούρα που έχει χτίσει η οικογένεια Τσιριγώτη στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Κι ως οικογένεια θα πορευτούν για να έρθουν άμεσα και τα αποτελέσματα ώστε η ομάδα να μπει σε τροχιά ανόδου.

Οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι σε όλες τις γραμμές αυτό μαρτυρούν: Οτι ο Ιωνικός δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου αλλά πρωταγωνιστή. Σ' αυτήν την μεταβατική φάση όμως, χρειάζεται πίστη, υπομονή και εμπιστοσύνη.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα