Λεβαδειακός: Πήρε τον Κουάδρα που ενδιέφερε τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Λεβαδειακός πήρε τον Κουάδρα που ενδιέφερε τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μαξιμιλιάνο Κουάδρα, που εξεταζόταν από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε μία ηχηρή μεταγραφή προχώρησε ο Λεβαδειακός, αφού ανακοίνωσε τον Μαξιμιλιάνο Κουάδρα, που «απασχολούσε» το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 28χρονος Αργεντινός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές του Γενάρη του 2023 για λογαριασμό του Απόλλων Σμύρνης ως ελεύθερος από την Μπάνφιλντ πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές σκοράροντας πέντε γκολ και μία ασίστ σε 1.181 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Μαξιμιλιάνο Κουάδρα ως το 2025.

O Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6/6/1995 κι έχει σπουδαίες παραστάσεις, αγωνιζόμενος σε 68 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του, καθώς επίσης στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν είχε πολύ καλή παρουσία στη Superleague 2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετρώντας 18 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ.

Αποτελεί «προϊόν» των ακαδημιών της Ρασίνγκ Κλουμπ, στην οποία επίσης αγωνίστηκε για μία τετραετία (2017-21) στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν οι Ουνιόν Σάντα Φε και Χιμνάσια της Αργεντινής, οι Κορμπελόα και Ουνιόν λα Καλέρα της Χιλής κι έπειτα η Μπάνφιλντ, από την οποία μετακόμισε στην Ευρώπη τον Γενάρη του 2023.

Μαξιμιλιάνο καλωσόρισες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα