ΠΑΣ Γιάννινα: Προτάθηκε και εξετάζεται ο Κουάδρα, κοιτάζουν και άλλον παίκτη από Αργεντινή

Newsroom
Κουάδρο

bet365

Μετά τις υπογραφές με τον Κλέιμαν ο ΠΑΣ Γιάννινα φορτσάρει για εξτρέμ, με τον Μαξιμιλιάνο Κουάδρα να είναι στους παίκτες που έχουν προταθεί και εξετάζονται. Στα υπόψιν και ένας ακόμα Αργεντινός που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται και μετά την θέση του τερματοφύλακα και τον Μπόρις Κλέιμαν, σειρά παίρνει αυτή του εξτρέμ. Οι Ηπειρώτες κοιτάζουν ως πρώτη επιλογή έναν Αργεντινό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας του, ενώ έχει προταθεί και εξετάζεται ο Μαξιμιλιάνο Κουάδρα.

Ο 28χρονος επίσης Αργεντινός αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας 15 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Πρόκειται για έναν παίκτη που αρέσει στους «κυανόλευκους» και δεν είναι απίθανο να κινηθούν για την απόκτησή τους, αν δουν πως η περίπτωση του συμπατριώτη του μπορεί να καθυστερήσει. Με το που θα κλείσει και η περίπτωση του εξτρέμ, σειρά θα πάρει το αριστερό μπακ, μια θέση που επίσης στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν δώσει μεγάλο βάρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα